Vakantiehuizen Zakynthos Mouzaki

1 vakantiehuizen gevonden

Filter op:

Mouzaki is een authentiek Grieks dorpje op het eiland Zakynthos. Er zijn hier diverse mogelijkheden een vakantiewoning te huren. Dat is zeker een aanrader, want een 'eigen' vakantiehuis op vakantie zorgt toch voor een hele andere beleving dan verblijf in een hotel, zeker in zo'n klein dorpje waar je echt deel uit gaat maken van de plaatselijke bevolking.

Mouzaki
Mouzaki ligt in het zuiden op het Griekse eiland Zakynthos. Het dorp ligt op een vlakte met een hoogte van ongeveer 100 meter boven zeeniveau. Het dorp stamt uit de 16e eeuw en dat is duidelijk te zien aan de prachtige oude panden als je een wandelingetje door de straatjes maakt. Een belangrijke bezienswaardigheid van Mouzaki zijn de tweede oude kerken: de kerk van de Heilige Moeder uit 1741 en de kerk van Agios Nikolaos uit het jaar 1815. De kerken beschikken beide over klokken welke als monumentaal worden beschouwd. 

De omgeving
In de omgeving van Mouzaki is voldoende te zien en te doen. Op slechts 10 minuten rijden van het dorp liggen prachtige zandstranden die bovendien het broedgebied van de zeeschildpad zijn, heel bijzonder! Ook worden er vanaf deze stranden boottochten georganiseerd naar Shipwreck Beach, waar een oud scheepswrak op het strand ligt en naar de blauwe grotten, ontstaan door de werking van de zee op de kust. Ook de hoofdstad van Zakynthos waar volop winkels en restaurants zijn is vanuit uw villa in Mouzaki binnen een kwartier te bereiken.
Sorteer op:


Mouzaki


Mouzaki

Max 5 personen
€ 930,-

Mouzaki

Aangeboden door: Chalet.nu


Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs