Vakantiehuizen Abruzzen

4 vakantiehuizen gevonden

Filter op:

  Vakantie in de Abruzzen
  Gelegen tussen de Adriatische kust en de Apennijnen liggen de Abruzzen, een van de minst bevolkte regio's van Italië en rijk aan bergen, wouden, natuur en rust.

  Natuur
  Wandelen, picknicken, mountainbiken of gewoon relaxen, het kan allemaal in de Abruzzen. Het vakantiehuis biedt u de gelegenheid om ondernemend te zijn of net niet. Om gewoon te genieten van de schitterende omgeving en de verfrissende rust. Van een plek waar ook de dieren nog in hun natuurlijke habitat leven.
  Wat niet echt bekend is, is dat dit het centrum van de saffraanpluk is. In deze regio worden de kostbare krokusstempels geplukt. Een werk waarbij geduld en rust super belangrijk zijn. Saffraan is niet voor niets een van de duurste producten in de wereld.

  Bezienswaardigheden
  Er is heel wat aan schoonheid uit het verleden te zien. De Middeleeuwse dorpjes, die er deels nog steeds zo bijliggen alsof de tijd stil staat. L'Aquila met zijn schitterende monumenten, deels ook uit de Renaissance. Overigens is dit deel van de Abruzzen ook zeer geschikt voor wintersport. Met als uitgangspunt een leuke villa, waar vandaan de pistes makkelijk te bereiken zijn. 

  Nationaal Park
  Een deel van deze regio bestaat uit het Nationaal Park Majello, waar in de enorme bossen zelfs beren thuis zijn. Het ideale gebied voor de wandelaar. Er zijn volop wandelkaarten verkrijgbaar met routes die het mogelijk maken de schoonheid volop te genieten. Neem bijvoorbeeld de wandelroute Barrea - Civitella Alfedena - Barrea, circa 11 kilometer lang en geëigend voor de normale wandelaar.
  Het is aan te bevelen om een woordenboekje mee te nemen, want niet overal wordt ook Engels gesproken. De streek is dunbevolkt, wat betekent dat de kans op solo Italiano groot is. Uiteraard horen water, eten, verbandmiddelen, een kaart en een opgeladen telefoon altijd tot de standaarduitrusting.
  Sorteer op:


  Vakantiehuis Villa La Quercia


  Molise
  Civitella Del Tronto

  Max 6 personen
  € 1.395,-

  Vakantiehuis Villa La Quercia

  Aangeboden door: Happy Home

  Casa La Rosa


  Molise
  Piccianello

  Max 4 personen
  € 416,-

  Casa La Rosa

  Aangeboden door: Happy Home

  Bilo


  Molise
  Tortoreto

  Max 4 personen
  € 370,-

  Bilo

  Aangeboden door: Happy Home


  Bilo Mansarda


  Molise
  Tortoreto

  Max 4 personen
  € 420,-

  Bilo Mansarda

  Aangeboden door: Happy Home


  Volg Rentvilla
  Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.  © 2013 - 2017 | Privacy Policy
  All Rights Reserved

  Rentvilla
  Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
  Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs