Vakantiehuizen Genève

0 vakantiehuizen gevonden

Filter op:

Geneve is een prachtig vakantieoord. Iedereen die van reizen houdt, zou eigenlijk een keer in deze omgeving geweest moeten zijn. Of u nu houdt van wandelen en het bezichtigen van de natuur of liever de rust opzoekt; het is allemaal mogelijk in de buurt van Geneve. Bovendien kunt er natuurlijk ook wintersporten. Geneve is het hele jaar door een prachtige omgeving om op vakantie te gaan en een vakantiehuis is natuurlijk zo geboekt.

Het meer van Geneve
Wanneer we over Geneve praten, denken veel mensen direct aan het meer van Geneve. Dit prachtige bergmeer op de grens van Zwitserland en buurland biedt ontzettend veel recreatie voor jong en oud. Alle watersporten kunnen er bedreven worden en er zijn natuurlijk ook vele stranden. Bovendien is het meer prachtig gelegen en kunt in de omgeving genieten van grote stukken ongerepte natuur.

Cultuur
Ook de cultuurliefhebber zullen zich tijdens een vakantie in Geneve zeker niet vervelen. Een chalet in de omgeving van de stad kan als prima uitvalbasis dienen voor het bezoeken van vele culturele hoogstandjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van Gruyeres, een historisch stadje met vele overblijfselen van de middeleeuwen? Ook zijn er in de omgeving vele kerken en andere gebouwen te vinden die stammen uit deze periode. In de stad Montreux is zelfs een kasteel te vinden dat gebouwd werd in de 9e eeuw. In Geneve zelf vindt men vele herinneringen aan Johannes Calvijn. Ook Romeinse overblijfselen zijn veelvuldig in de stad terug te vinden.

Wintersport
In de winter komen de meeste toeristen richting Geneve voor de wintersport. Zwitserland kent vele wintersportgebieden en het is uiteraard ideaal om een eigen villa te hebben en om vanuit deze villa elke dag de piste op te kunnen. Sommige chalets liggen zelfs zo dicht bij de piste dat u letterlijk het huis in kunt skiën.

Geneve: veelzijdig en leuk
De meeste vakantieoorden zijn specifiek gericht op een bepaalde toerist. Geneve is echter zo veelzijdig dat er voor iedereen wel een leuke vakantie te beleven is. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de skipistes of in de zomer de vele verschillende water en klimsporten bedrijven. Mensen die meer op hun rust gesteld zijn kunnen van het meer van Geneve en de natuur genieten en ook cultuurliefhebbers zullen zich nimmer vervelen. Huur nu een vakantiehuis in de omgeving van Geneve en beleef de tijd van uw leven!
Sorteer op:


NO_RESULTS


Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs