Vakantiehuis of villa huren in Acharavi

Vakantiehuis CorfuVakantiehuis Griekenland

Acharavi

Bekijk aanbod van Corfu

Op zoek naar een zonnige bestemming met de hele familie? Toe aan een weekje rust met de kinderen? Denk dan eens wat verder dan Frankrijk of Spanje en kies voor Acharavi, aan de noordkust van Corfu. Deze moderne badplaats is populair onder families en is dan ook voor kinderen uitermate geschikt. Acharavi is van oudsher een kleine gemeente, er wonen slechts rond de 1000 originele bewoners. Vooral in de zomermaanden wordt dit aantal opgeschroefd met tijdelijke bewoners: de toeristen.

Variatie in Acharavi

Acharavi is de ideale badplaats voor een fijne vakantie: rustgevend voor volwassenen en genoeg te doen voor kinderen. Het strand bestaat voornamelijk uit zand en is daarom dus heerlijk om een dagje op te spenderen. Naast deze mooie baai is er nog meer te doen in Acharavi. Het centrum biedt van alles: winkeltjes, restaurants en uitgaansgelegenheden. Rondom het stadje zijn er tevens mooie wandelgebieden te vinden. Je komt dan al gauw langs originele Romeinse thermen. Er is voor ieder wat wils.

Vakantiehuis

Ultiem genieten van deze zomerse bestemming kan natuurlijk in een prachtig vakantiehuis of villa. In Acharavi zijn er diverse vakantiewoningen te huren. Het voordeel aan een eigen vakantiehuis is dat je de beschikking hebt over van alles: een eigen keuken, een eigen badkamer, een eigen woonkamer en vaak ook nog eens een zwembad. Op Corfu is de weergarantie vooral in de zomer erg gunstig, een eigen zwembad is dan ook wel erg fijn om even een frisse duik in te kunnen nemen.