Vakantiehuis of villa huren in Aghios Matheos

Vakantiehuis CorfuVakantiehuis Griekenland

Aghios Matheos

Bekijk aanbod van Corfu

Kies je voor een vakantie naar Aghios Matheos, dan verblijf je in een authentiek klein bergstadje waar het op sommige plaatsen lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Een heel aantal inwoners van het dorp leven bijvoorbeeld nog zonder telefoon en communiceren enkel door face to face met anderen te praten. Ook als je door het dorpje wandelt, zie je hoe veel nog in oude staat is gebleven. Het is heerlijk om hier tijdens je vakantie van te genieten en van alles op te snuiven van de oude cultuur.

Natuur

Aghios Matheos is niet alleen de naam van het stadje zelf, maar tegelijkertijd ook van een grote heuvel die je hier vindt. Het is in deze omgeving werkelijk prachtig om te wandelen. Op de heuvel wandel je hele stukken door het bos. Uiteraard kan dit ook heerlijk zijn tijdens warme dagen.

Wijngaarden

De inwoners van het stadje leven voornamelijk van de landbouw. Je zult zien dat er enorm veel olijven aanwezig zijn. Neem ook zeker eens een kijkje bij een van de wijnboeren en proef de beroemde kakotrighis. Dit is een verrukkelijke witte wijn.

Vakantiewoning

Gaan jullie voor een vakantie waarbij je kunt genieten van een fantastisch klimaat, een fijn strand, cultuur en mooie natuur, boek dan zeker een vakantiehuis in Aghios Matheos. Of je nu graag overnacht in een luxe villa of in een vakantie appartement, een verblijf in dit dorpje biedt je een heerlijk ontspannende vakantie.