Vakantiehuis of villa huren in Ano Korakiana

Vakantiehuis CorfuVakantiehuis Griekenland

Ano Korakiana

Bekijk aanbod van Corfu

Bezienswaardigheden in Ano Korakiana

Ano Korakiana is een klein dorpje op Corfu, een populaire vakantiebestemming waar ieder jaar weer vele Nederlanders naartoe reizen voor een ontspannen en welverdiende vakantie. Heb jij dit jaar ook een villa geboekt in Ano Korakiana of twijfel je om een vakantiewoning te boeken in deze kleine Griekse stad? Lees dan in dit artikel meer over de bezienswaardigheden die je kan bezoeken als je in Ano Korakiana op vakantie bent.

Winkelen, Griekse specialiteiten proeven en wandelen

Ano Korakiana is een klein Grieks dorp dat nog echt de karakteristieke, Griekse sfeer heeft. Zo kun je in dit kleine dorp winkelen in kleine, authentieke winkeltjes, Griekse specialiteiten proeven in gezellige familierestaurantjes en lekker wandelen in de Griekse natuur. Geen hele toeristische plaats, maar een dorp waar je nog echt kennis kan maken met Griekenland en zijn bewoners.

Breng een bezoek aan Corfu-stad

Als je een vakantiehuis in Ano Korakiana hebt, hoef je slechts 20 minuten te rijden om Corfu-stad te bezoeken. Wil je een dagje in een grotere stad vertoeven, dan is dit dus zeker mogelijk in Corfu-stad.