Vakantiehuis of villa huren in Barbati

Vakantiehuis CorfuVakantiehuis Griekenland

Barbati

Bekijk aanbod van Corfu

Barbati is een heerlijke vakantiebestemming op het Griekse eiland Corfu. Het is een rustig plaatsje, waar u uw vakantie helemaal zonder zorgen kunt doorbrengen. Vanuit uw vakantiewoning in Barbati zijn het prachtige strand en de azuurblauwe zee altijd dichtbij.

Ontspannen verblijven in een villa

Naast ontspannen genieten van het strand en de zon, zijn er ook veel mogelijkheden om de vakantie actief door te brengen. Op meerdere plekken kunt u een boot huren om de omgeving te verkennen of om een duik te nemen in de zee. Vanaf het strand kan overigens prima gesnorkeld worden. Ook een tochtje op de waterfiets behoort tot de mogelijkheden. Op het eiland zijn meerdere wandelroutes uitgestippeld, waarmee u de heuvels bij Barbati kunt ontdekken.

Langs het strand zijn diverse uitstekende restaurants of ‘tavernes’ gevestigd, waar in de schaduw genoten kan worden van zowel het uitzicht als al het lekkers wat u voorgeschoteld krijgt. Geniet vooral van de verse vis die hier overal aangeboden wordt, of van lokale en Griekse drankjes zoals ‘ouzo’ en ‘koum kouat’.

Vakantiehuis

Het uitzicht vanaf het vakantiehuis zal tot de verbeelding spreken. Vanuit de tuin of vanaf het balkon kan kilometers ver over de zee worden uitgekeken, wat geen moment zal vervelen.
Barbati is erg geschikt om helemaal tot rust te komen. Voor uw villa of vakantiewoning is daarom alles uitstekend verzorgd, zodat u volop zult kunnen genieten van Barbati en de mooie omgeving.