Vakantiehuis of villa huren in Dassia

Vakantiehuis CorfuVakantiehuis Griekenland

Dassia

Bekijk aanbod van Corfu

Een vakantiehuis in Dassia is een droom die werkelijkheid wordt. Dassia is een rustige plek aan de oostkust van het eiland Corfu. ‘s Avonds biedt het veel vertier; het geroezemoes van de terrasjes waar mensen eten en drinken komt je tegemoet als je door de dorpsstraat loopt. Er zijn ook gelegenheden om te dansen tot diep in de nacht.

Overdag bevindt bijna iedereen zich op het mooie strand met de diepblauwe zee. Het water is ondiep op sommige plekken en zodoende perfect voor kinderen. Watersport is een geliefde bezigheid hier. Alleen al op het strand of het terras van je vakantiewoning zitten of liggen geeft een groot gevoel van rust. Aan de overkant van de zee zijn de bergen van het vasteland zichtbaar. Ook landinwaarts zijn er rotsige heuvels. Het landschap is afwisselend en groen.

Een sfeervolle villa in Dassia betekent een verblijf temidden van schoonheid. De begroeiing is weelderig. Er kan altijd gezwommen worden om daarna te relaxen in je eigen tuin. In Dassia is goed en voor een redelijke prijs eten in niet moeilijk. Barbecueën is populair en een goede gelegenheid om avonden met familie en vrienden door te brengen.