Vakantiehuis in Kanouli, Corfu

Het eiland kent zeer veel mooie plekjes en vooral stranden. Kanouli is een groot strand dat veel minder toeristisch is dan de oostelijke kant van het eiland. Dat houdt in dat het niet is volgebouwd met hoge betonbouw die het gezicht van de kustlijn bepalen. Het is echter wel mogelijk om aan of vlakbij dit prachtige strand te logeren, namelijk in een heerlijke villa.

Kom Corfu ontdekken

Kanouli beach ligt aan de Ionische zee aan de westkant van het eiland. Het langgerekte stuk kust kent een gemoedelijke zee waar je heerlijk in kunt zwemmen. Het bestaat uit één baai en wordt aan beide zijden omarmd door imposante rotspartijen. Omdat het vrij afgelegen is, is het de ideale plek om de genieten van een romantische vakantie. Ook is het mogelijk om diverse watersporten te beoefenen, zoals windsurfen en varen. Of daal af in de Ionische zee en maak kennis met de onderwaterwereld die zich vlakbij Kanouli beach ophoudt.

Kanouli is perfect voor een rustige, romantische vakantie voor twee, maar ook voor een vakantie met het hele gezin. De gemoedelijke sfeer van het strand en de verschillende kustplaatsen zal je al snel dat echte gastvrije vakantiegevoel geven. In deze kustplaatsen kun je een mooi vakantiehuis huren. Geniet van een moderne vakantiewoning te midden van de natuur of gelegen in een gezellig dorpje aan de westkust. De meeste vakantiewoningen liggen op loopafstand van het prachtige strand.