Vakantiehuis in Kassiopi, Corfu

Kassiopi ligt in het noordoosten van het Griekse eiland Corfu. Deze prachtige havenplaats ligt aan twee baaien en is goed te bereiken vanaf het gehele eiland.

Overdag biedt dit idyllische plaatsje mooi zicht op de vissersbootjes in de haven vanaf een van de vele terrassen. ‘s Avonds komt het plaatsje tot leven en de terrassen lopen vol met toeristen maar ook lokale bevolking. Kassiopi heeft verschillende discotheken, dus ook voor de nachtbraker is het een geschikte plek om te verblijven tijdens de vakantie.

Kom Corfu ontdekken

Het Venetiaans fort biedt je een prachtig uitzicht over de baai. De ruïne is gratis te bezoeken en te bereiken door een wandeling te maken tussen de huisjes door. De Panagia Kassopitra, de oude kerk in het plaatsje, heeft een prachtige weergave van de Heilige Maagd Maria en diverse andere muurschilderingen die zeker het bekijken waard zijn.

In en om het plaatsje zijn verschillende mogelijkheden te vinden tot verblijf. Je kunt kiezen voor een prachtige villa van alle gemakken voorzien of een standaard vakantiehuis. Het beschikken over een eigen plek biedt tijdens een vakantie veel vrijheid omdat men met een vakantiewoning niet is gebonden aan hoteltijden op het gebied van ontbijt en andere voorzieningen.

Rondom het plaatsje liggen witte kiezelstranden wat er voor zorgt dat de zee een prachtige blauwe kleur heeft. De wateren rondom deze stranden zijn heel goed geschikt om te snorkelen en duiken. Rondom het water vind je diverse duikscholen die je graag de onderwaterwereld willen laten zien.