Vakantiehuis in Kerasia, Corfu

Kerasia is een plek die al ontdekt is door vorsten en beroemdheden. Ook u kunt in een villa in Kerasia op Corfu tot rust komen!

Kom Corfu ontdekken

Kerasia: een vakantiewoning in deze plaats

Kerasia is een kleine plaats aan de noordoostkust van het Griekse eiland Corfu. Een vakantiehuis in dit dorpje ligt vlak bij het prachtige strand. Doordat er kiezels liggen, is het water glashelder. Bovendien zijn er geen zee-egels: prachtig om in te zwemmen of te snorkelen! Een villa in Kerasia biedt absolute rust. U hebt er alles wat u nodig heeft: een taverne, een idyllisch strand en een kleine winkel voor de dagelijkse benodigdheden.

De omgeving van uw vakantiewoning

Een vakantiehuis in Kerasia is de ideale plek om te genieten van het Griekse klimaat en de prachtige zee die Corfu omringt. In de omgeving van Kerasia vindt u vooral natuur: u kunt er over smalle paden langs de kust wandelen of een boot huren om andere plaatsen op het eiland te bezoeken. Een villa in Kerasia staat vooral voor ruimte, natuur en stilte.

Wilt u ook genieten van uw eigen vakantiewoning in Kerasia op Corfu? Boek dan een villa in dit rustgevende dorp aan de kust!