Vakantiehuis in Kommeno, Corfu

Het plaatsje Kommeno op het Griekse eiland Corfu geniet vooral bekendheid dankzij de prachtige natuur in de omgeving. Wie er tijdens de vakantieperiode een villa huurt is in de meeste gevallen dan ook omgeven door volop groen. Dat Kommeno een ware groene parel is op het eiland zie je des te duidelijker als je met een boot de Kaap van Kommeno opvaart en het hele gebied in ogenschouw kunt nemen.

Kom Corfu ontdekken

Kommeno is verbonden met een gelijknamig schiereilandje vanwaar een schilderachtig uitzicht over zee te bewonderen valt. Daarnaast is dit via een smalle strook land verbonden eilandje de plek waar je het kerkje van Ypapanti kunt bezoeken. Vanzelfsprekend beschikt het aan het water gelegen plaatsje over een aantal stranden die je vanaf je vakantiewoning gemakkelijk per voet kunt bereiken.

Elke dag je eigen kostje koken in je vakantiehuis is nergens voor nodig, want Kommeno beschikt over tal van verschillende tavernes, restaurants en snackbars waar zowel algemeen bekende Europese als ook typisch Griekse gerechten geserveerd worden. Liefhebbers van verse vis komen in Kommeno gegarandeerd aan hun trekken, want diverse plaatselijke horecagelegenheden hebben op dat vlak een reeks speciale menu’s op hun kaart staan.