Vakantiehuis in Lefkimi, Corfu

Lefkimi is een plaats in het zuiden van Corfu en het ligt in de gelijknamige regio van het eiland, dat de gehele zuidelijke punt beslaat. Het staat bekend om zijn gezelligheid en vooral om de grote hotels langs de boulevard en de kustlijn. Ben je op zoek naar een gemoedelijke vakantie in Lefkimi? Huur dan een vakantiewoning voor twee of voor het hele gezin en geniet van al het moois dat het eiland en Lefkimi te bieden heeft.

Kom Corfu ontdekken

Een echte vakantie villa gelegen tussen de prachtige natuur van Lefkimi of juist in een van de gezellige stadjes biedt je de perfecte basis voor een heerlijke vakantie op dit eiland. Het vakantiehuis is geheel ingericht en voorzien van allerlei gemakken om de vakantie nog aangenamer te maken. Het mooie eiland, de vriendelijke mensen en de zon doen eigenlijk de rest.

Het plaatsje Lefkimi ligt aan de Ionische zee aan de oostkant van het eiland. Wanneer je de zeer toeristische boulevard wilt vermijden, kun je aan de andere kant van de regio (in het zuiden of westen) ook een vakantiehuis huren. De Ionische zee biedt een prachtige plek om te zwemmen en te relaxen op de zandstranden. Hou je van duiken? Bezoek dan de onderwaterwereld van Lefkimi en Corfu en daal af tussen de rotsen en geniet van al het moois wat hier te vinden is. Zoals zeeschildpadden en misschien zelfs wel dolfijnen. Daarnaast is het mogelijk om vanuit Lefkimi een veerboot te pakken naar andere eilanden voor een dagje shoppen en rondkijken.