Vakantiehuis in Paramonas, Corfu

Paramonas is een kleine plaats aan de westkust van Corfu, waar je slechts een handjevol huizen en een aantal restaurants vindt. De kustplaats is dan ook niet erg groot, maar biedt wel de perfecte omgeving voor een ontspannen vakantie in een gezellige Griekse stad. Ga je een paar dagen of weken naar een vakantiewoning in Paramonas en wil je jouw vakantie alvast een beetje vooruit plannen? Lees dan meer over de highlights van Paramonas in onderstaande tekst.

Kom Corfu ontdekken

Een kustplaats met een prachtig strand

De populairste bezienswaardigheid in Paramonas, is het strand van deze kustplaats. Het strand van de kustplaats ia namelijk niet alleen prachtig en schoon, maar wordt bovendien omringd door restaurantjes, winkels en cafés. Heb je een vakantiehuis in Paramonas, dan zal je jouw vakantie voor een groot deel doorbrengen op het strand van deze kleine Griekse stad.

De natuur van Paramonas

Naast een prachtig strand, is ook de rest van de natuur van Paramonas een bezienswaardigheid te noemen. Heb je een villa in Paramonas, dan kun je heerlijk wandelen en fietsen in de ongerepte natuur van het kleine plaatje.