Vakantiehuis in Ropa valley, Corfu

Wie een vakantiewoning huurt in Ropa valley, ervaart dat een reis naar een zonnig Grieks eiland ook een vakantie in een groene omgeving kan zijn. Centraal gelegen op Corfu, biedt de vallei rust en natuurschoon, terwijl tegelijkertijd een aantal van de mooie stranden van Corfu op steenworp afstand ligt.

Kom Corfu ontdekken

Ropa valley was ooit een meer. Het drooggelegde gebied heeft een omvang van ruim 1.000 hectare en biedt een thuisbasis aan vele vogels, zoetwatervissen, kleine zoogdieren en reptielen. Wanneer u een villa huurt in Ropa valley, zal u al snel het gevoel bekruipen dat u in een klein paradijsje beland bent. Het landschap is adembenemend mooi en, zittend voor uw vakantiehuis, wordt uw rust hooguit verstoord door het gekwaak van kikkers of het gezang van vogels.

Ropa valley heeft een 18 holes golfbaan die beschouwd wordt als een van de mooiste van Europa. Besluit u uw paradijsje te verlaten, dan blijkt uw vakantiewoning in Ropa valley een prima vertrekpunt voor allerlei uitstapjes op het eiland. Naast het Aqualand Waterpark, liggen onder andere Corfu-stad en diverse stranden vanuit uw villa binnen handbereik.