Vakantiehuis in Agios Nikolaos

Panorama Villas


Kreta – Agios Nikolaos
Tot 5 personen

Huur in Agios Nikolaos je vakantiehuis

Kreta is al bij heel wat vakantiegangers een bekend eiland. Voor hen die nog niet geweest zijn, is het zeker een aanrader. De vraag is dan altijd, waarheen?

Agios Nikolaos op Kreta

Kreta heeft voor iedereen iets te bieden. Jong, oud, zonliefhebber, wandelaar, liefhebber van de Griekse geschiedenis, vul maar in. Om volop te kunnen genieten van een verblijf op dit prachtige eiland is een goede uitvalbasis natuurlijk belangrijk. Een vakantiehuis in de regio van Agios Nikolaos of een vakantiewoning in het stadje zelf is zo’n uitvalsbasis.
De oostkant van Kreta heeft heel wat te bieden. De molens van Zeus of de trappen van Zeus. Een dag naar het melaatseneiland Spinalonga of naar de hoofdstad Heraklion. Allemaal makkelijk te doen vanuit hier.

Gezelligheid

Een tweede voorwaarde voor een heerlijke vakantie is uiteraard de zon. Die schijnt op Kreta volop. In een havenstad als Agois Nikolaos komt daar wat vaker een zacht windje bij, waardoor het aangenaam is.
Wat een vakantie ook kenmerkt is gezelligheid. Dat kan in of rondom de villa die je huurt zijn, maar ook doordat je in een omgeving bent die gezelligheid biedt. Volop terrassen, met name rondom de haven. Genoeg uitgaansgelegenheid. In verhouding nauwelijks rumoer. Lekker eten. Genoeg aanbod en heerlijk kunnen winkelen. Dat en nog heel wat meer biedt deze stad de bezoeker. Alles overzichtelijk, maar wel aanwezig. Een heerlijke plek om te zijn. Vriendelijk en gezellig.

Grieken

Het gevoel gast te zijn werkt ook mee aan een mooie vakantie. De mensen in Agios geven je dat gevoel. Ze zijn vriendelijk, niet opdringerig. Dat geldt voor Kreta als geheel.
De Grieken hebben nog iets bijzonders, namelijk hun geschiedenis. Een bezoek aan Knossos, aan de troon met de dolfijnen, is meer dan de moeite waard. Zoals zoveel in de omgeving van Agois Nikolaos. Gewoon een plek voor een onvergetelijke vakantie.