Vakantiehuis in Afandou, Rhodos

Kom Rhodos ontdekken

Wordt Afandou jouw vakantiebestemming van dit jaar en wil je wat meer informatie over deze Griekse stad? Lees dan in dit artikel welke bezienswaardigheden je kan bezoeken vanuit jouw vakantiewoning of villa in Afandou en maak jouw vakantie in een prachtig Grieks vakantiehuis onvergetelijk voor het gehele gezin.

Tip 1: de vlindervallei
Op ongeveer 17 kilometer van Afandou, ligt de vlindervallei. In de vlindervallei kun je niet alleen heerlijk wandelen, maar bovendien kennismaken met vele verschillende exotische vlindersoorten die je in Nederland nooit zal zien.

Tip 2: Rodini Park
Rodini Park is een prachtig natuurpark in de directe omgeving van Afandou. Bezoek je dit natuurpark, dan maak je kennis met een natuurlijke omgeving zoals je deze nog nooit gezien hebt. Van prachtige beekjes tot dichtbegroeide bossen: je vindt het in Rodini Park.

Tip 3: waterpark Faliraki
Ben je op vakantie met de kinderen? Dan is het bezoeken van waterpark Faliraki zeker een aanrader. In dit grote waterpark voor groot en klein vind je niet alleen diverse zwembaden, maar ook verschillende spannende glijbanen voor een echte adrenalinekick. Zeker als het warm is, is het bezoeken van dit kindvriendelijke waterpark een aanrader om lekker af te koelen.