Vakantiehuis in Gennadi, Rhodos

Kom Rhodos ontdekken

Als je een vakantiewoning in het Griekse Gennadi geboekt hebt, kun je je alvast voorbereiden op een heerlijk ontspannen vakantie in een prachtige omgeving. Ga je dit jaar vertoeven in een villa in Gennadi en wil je weten welke bezienswaardigheden je kunt bezoeken vanuit jouw Griekse vakantiehuis? Lees dan in dit artikel wat je in Gennadi kan ondernemen en plan jouw vakantie alvast vooruit.

Het strand van Gennadi

Het hart van de vakantiebestemming Gennadi, betreft het ongerepte strand van deze Griekse stad. Op dit strand kun je namelijk niet alleen de hele dag lekker zonnen en zwemmen in de zee, maar ben je bovendien in de directe omgeving van de boulevard van Gennadi met diverse winkels en restaurantjes.

Church of Saint Phanourios

In het centrum van Gennadi ligt de Church of Saint Phanourios. Als je een liefhebber bent van oude gebouwen en het leuk vindt om kennis te maken met de Griekse cultuur tijdens jouw vakantie, is het bezoeken van deze kerk een aanrader. Loop even door het bijzondere gebouw en je waant je enkele eeuwen terug in de tijd. De kerk ligt midden in het centrum en is eenvoudig te vinden.