Vakantiehuis in Ialyssos, Rhodos

Kom Rhodos ontdekken

Villa in Ialyssos? Dit is er te doen

Ialyssos is een rustige, prachtige stad in het Griekse Rhodos. Heb je een vakantiewoning in deze Griekse stad geboekt, dan weet je zeker dat je een ontspannen vakantie tegemoet gaat. Meer weten over de bezienswaardigheden in Ialyssos? Lees dan in dit artikel welke bezienswaardigheden je zeker moet bezoeken als je een vakantiehuis of villa in Ialyssos hebt geboekt.

Het Archaeological Museum of Rhodes

Het Archaeological Museum of Rhodes is een museum dat geheel in het teken staat van de geschiedenis van het Griekse Rhodos. Je vindt er diverse authentieke en zeer oude voorwerpen, kan er meer te weten komen over de Griekse stad Ialyssos en de oude bewoners van deze stad. In het museum is veel te zien en te doen, dus reserveer voldoende tijd om het museum te bekijken.

De City Wall van Ialyssos

De City Wall van Ialyssos betreft de oude stadsmuur van deze Griekse stad. De muur zelf is niet zo bijzonder, maar de wandeling die je om de muur heen maakt wel. En doe je een tour met een gids, dan kom je veel meer te weten over de Griekse stad Ialyssos en de stadsmuur van deze stad.