Vakantiehuis in Kalathos, Rhodos

Kom Rhodos ontdekken

Een zonnige vakantie in Kalathos

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte bestemming om even echt goed tot rust te komen, dan ben je in het Griekse Kalathos aan het juiste adres. Deze zonnige plaats ligt op een rustige en sfeervolle plek vlakbij Rhodos en is in vergelijking met andere plekken in Griekenland nog niet echt ontdekt door de toeristen. Trek je terug in je vakantiehuis of bezoek een van de gezellige typisch Griekse taverna’s.

Prachtige vakantiewoningen

Omdat Kalathos niet enorm bekend is, zijn er in verhouding meer vakantiehuizen te vinden dan hotels. Wat is er fijner dat de beschikking te hebben over je eigen villa met zwembad en uitzicht over een bijzonder gebied? Het is de perfecte plek om écht even weg te zijn en te kunnen genieten van een heerlijke vakantie. Wanneer je er toch even tussenuit wilt, kun je terecht op het adembenemende zandstrand van een paar kilometers langs. Vergaap je aan het mooie uitzicht, neem een duik in de verfrissende zee en geniet van de vele zonnestralen.

De echte Griekse sfeer

Juist omdat Kalathos zo rustig gelegen is en nog niet bekend is onder toeristen wonen er veel locals en zijn er veel kleine taverna’s en restaurants te vinden. Hier vind je de beste Griekse specialiteiten voor zeer kleine prijzen! Kom naar deze bijzondere plek en proef zelf wat van deze heerlijke Griekse sfeer.