Vakantiehuis in Kolymbia, Rhodos

Kom Rhodos ontdekken

Tips voor een onvergetelijke vakantie in Kolymbia

Als je een villa of vakantiehuis hebt geboekt in Kolymbia (Rhodos), wil je natuurlijk een onvergetelijke vakantie beleven in deze Griekse stad. Wil jouw vakantie alvast wat vooruit plannen, zodat je zeker weet dat je alle bezienswaardigheden en bijzonderheden van de stad bezoekt tijdens jouw vakantie in een vakantiewoning in Kolymbia? Lees dan in dit artikel welke bezienswaardigheden je moet bezoeken tijdens jouw vakantie.

De Zeven Bronnen

De Zeven Bronnen, ook wel de Seven Springs genoemd, is een mooi bos met diverse kabbelende beekjes en prachtige uitzichtpunten. Je kunt er heerlijk wandelen, maar ook een picknickmand meenemen om een gezellige picknick te organiseren. Neem wel de wandelschoenen mee als je naar de Zeven Bronnen gaat, want het bos is echt een stuk ongerepte natuur.

De Butterfly Train

De Butterfly Train is een treintje dat vanuit Kolymbia vertrekt en een rondje Rhodos maakt. Tijdens het rondje in de trein, leer je de stad Kolymbia echt kennen en kom je ook meer te weten over de rest van het eiland Rhodos. Het kleine treintje is ook erg leuk voor kinderen, dus het maken van een tochtje is zeker een aanrader voor een familievakantie met kinderen.