Vakantiehuis in Kritinia, Rhodos

Kom Rhodos ontdekken

Een schitterende natuur, zon, rust, lekker eten en vriendelijke mensen. Dat is Kritinia. Het dorpje Kritinia (Rhodos) ligt in een prachtige groene omgeving op de helling van de berg Atavyros. Dit dorp staat bekend om de zeer vriendelijke plaatselijke bevolking, het lekkere eten en de uitstekende accommodaties in de omgeving van het dorp.

In het dorp vindt u verschillende taveernes op het dorpsplein. Het strand en de haven zijn aan de kust gelegen. Als u echt eens helemaal tot rust wilt komen en wilt genieten van de natuur, boek dan een vakantiewoning op deze heerlijke plek. Nabij het dorp kunt u logeren in een ruim en comfortabel vakantiehuis mét uitzicht op zee en bergen, waar u hartelijk door de eigenaars ontvangen zult worden.

Op korte afstand van Kritinia kunt u verblijven in een luxe en stijlvolle villa, compleet met zwembad en een fraaie mediterraanse tuin. Een echte bezienswaardigheid is het historische kasteel, gebouwd in 1309, dat aan de kust ligt. Hiervandaan heeft u een geweldig uitzicht over de zee en op de omringende eilandjes.