Vakantiehuis in Lahania, Rhodos

Kom Rhodos ontdekken

Genieten

Een vakantie doorbrengen in Lahania, wordt absoluut genieten. Het fantastische klimaat, de Griekse sfeer, de vele faciliteiten en de prachtige flora zullen hier vast en zeker voor zorgen. Zijn jullie er echt even helemaal aan toe om bij te komen en van elkaar te genieten, boek dan een vakantiewoning in deze prachtige plaats.

Dorp

Het dorp van Lahania bezit nog veel traditionele huizen en gebouwen. Op deze manier krijg je een goed beeld van de Griekse cultuur en architectuur. Het dorp is niet heel groot, maar wel erg knus en gezellig. Wanneer jullie dorst hebben gekregen na een wandeling door de smalle straatjes, duik je lekker ergens een tentje in om wat te drinken of je laat je zelf wat afkoelen door een ijsje te nemen ergens op een terras.

Strand

Het strand van Lahania strekt zich uit over zo’n 4 kilometer. Het is een prettig zandstrand waar je heerlijk kunt genieten van de warmte, het licht en de zee. Heel prettig is dat er langs het strand geen enkele vorm van bebouwing te vinden is, echt puur natuur dus.

Vakantiehuis

Wanneer jullie echt toe zijn aan een fantastische vakantie, kies dan voor een villa, een appartement of wat voor vakantiewoning dan ook in Lahania. Ook voor de kinderen is hier genoeg te doen. Er is op veel plaatsen animatie aanwezig voor de kleintjes en uiteraard is er voor kinderen vaak niet veel meer nodig dan strand en water.