Vakantiehuis in Pefki, Rhodos

Kom Rhodos ontdekken

Aan de oostkant van het Griekse eiland Rhodos ligt het aantrekkelijke vakantieplaatsje Pefki. Ingeklemd tussen de zee en natuur heeft u een uitgebreide keus aan vakantiewoningen. In Pefki kunt u helemaal tot rust komen in een vakantiehuis aan het strand, een villa in de bergen of een appartement in het centrum van de gezelligheid.

Pefki is een populaire vakantieplaats op Rhodos. Gelegen op een bescheiden schiereiland en ingeklemd tussen twee schitterende baaien is het strand vanaf uw vakantiehuis nooit ver weg. Pefki heeft een groot hoofdstrand, Pefki Beach, is gewaardeerd met een blauwe milieuvlag en is de plek als u houdt van restaurants, bars en toeristen. Neemt u echter een vakantiehuis verder van het centrum of buiten het plaatsje kunt u ook de verder gelegen rustiger stranden bezoeken. Pefki is ook een prima uitvalsbasis waarvandaan u de rest van het eiland kunt verkennen. Het schiereiland waar Pefki op ligt is prachtig voor wandel of fietstochten en vanaf het hoger gelegen Katafigio Agrias natuurpark heeft u een prachtig uitzicht over de zee en de rotsformaties.

Een vakantiewoning in Pefki biedt voor ieder wat wils. Of u nu houdt van luieren op het strand, feesten tot in de vroege uurtjes, een actieve vakantie of een vakantie die vooral draait om genieten in de natuur, vanuit uw vakantiehuis in Pefki kan het allemaal.