Vakantiehuis in Rhodos-stad

Kom Rhodos ontdekken

Wilt u een bruisende zonbestemming met veel cultuurmogelijkheden? Rhodos-Stad biedt de veeleisende vakantieganger een zonnige vakantie met een historisch randje.

Rhodos-Stad is de hoofdstad van Rhodos en ligt in het noorden van het eiland. In het oude deel van Rhodos-Stad waant u zich weer in de middeleeuwen. Kleine straatjes, een burcht, het geplaveide straatje der ridders en een ommuurde stad geven u het gevoel dat u teruggaat in de tijd. In het nieuwe gedeelte van Rhodos vindt u veel hotels en restaurants en de meest bruisende uitgaansstraat van Rhodos-stad, Bar Street.

Vanuit uw vakantiewoning of villa kunt u rondom Rhodos-Stad vele bezienswaardigheden bezoeken. Zo zijn de historische ruïnes van de tempel Aphrodite een must voor toeristen. Ook het witte stadjes Lindos en het Turkse eiland Symi zijn leuke dagtripjes vanuit uw vakantiehuis in Rhodos-Stad. Erg bijzonder is de vlindervallei waar u van juni tot en met augustus tussen de vele vlinders doorwandelt die hier door het dal fladderen.

Wilt u een veelzijdige zonnige vakantiebestemming in een comfortabele villa? Boek dan uw vakantiewoning in Rhodos-Stad.