Vakantiehuis in Votsalakia, Samos

Kom Samos ontdekken

Het Griekse eiland Samos ligt voor de kust van Turkije. Dit schitterende groene eiland met zijn hoge bergen en uitgestrekte bossen met dennenbomen is zeer geliefd bij natuurliefhebbers. Waar u zich ook bevindt, op het strand, in de bergen of in de valleien met zijn wijngaarden, Samos is in één woord betoverend. In het sfeervolle dorpje Votsalakia is een mogelijkheid om een vakantiehuis of villa met een prachtig uitzicht te huren.

Vanuit uw vakantiewoning zijn er diverse uitstapjes mogelijk. In de omgeving van Votsalakia zijn veel archeologische bezienswaardigheden, schilderachtige dorpjes, mooie boulevards en gezellige uitgaansgelegenheden. Pythagório is heerlijk om rond te lopen en het klooster Spilianí is een bezoek waard. Op het witte zandstrand is het heerlijk vertoeven en het kristalheldere water van de Egeïsche zee nodigt uit om te snorkelen.

Een vijf kwartier durende bootovertocht naar het Turkse Kusadasi is behoort tot één van de excursie mogelijkheden. Kusadasi is een van de meest populaire Turkse badplaatsen, niet alleen vanwege de stranden en de uitgaansmogelijkheden maar ook door de ruïnes van historische Romeinse stad Efese.