Vakantiehuis in Imerovigli, Santorini

Kom Santorini ontdekken

Imerovigli is een vrij rustige vakantiebestemming in het Griekse Santorini, die omringd wordt door prachtige natuurgebieden met ongerepte natuur. Heb je een vakantiewoning of villa in deze Griekse stad geboekt, dan kun je helemaal tot rust komen zonder veel te maken te krijgen met andere toeristen. Wil je weten wat je allemaal kan ondernemen in Imerovigli? Lees dan in dit artikel enkele tips voor een leuke vakantie in deze Griekse stad.

Wandelen door de ongerepte natuur van Imerovigli

Zoals al eerder vermeld, wordt de Griekse stad Imerovigli omringd door ongerepte natuur. Wil je deze natuur van dichtbij bekijken, dan kun je een wandeltocht maken van Imerovigli naar Fira of Oia. Beide steden liggen in de directe omgeving van Imerovigli en zijn te bereiken door middel van een wandeltocht van ongeveer 10 kilometer.

Bezoek de bergcafés van Imerovigli

Als je een wandeling maakt van Imerovigli naar Fira of Oia, kom je vanzelf langs verschillende authentieke en gezellige bergcafés. De menukaarten van deze cafeetjes zijn misschien niet zo interessant, maar het uitzicht zeker wel. Zo kun je vanuit de cafeetjes heel de stad over kijken, voor een bijzondere ervaring met een lekker drankje in de hand.