Vakantiehuis in Megalohori, Santorini

Kom Santorini ontdekken

Megalohori is een rustig dorp in Santorini waar je nog echt de sfeer van het traditionele Griekse leven proeft. Veel straatjes zijn werkelijk een plaatje om te zien met de verblindend witte huisjes en nauwe steegjes. Tijdens een wandeling door deze straten word je telkens weer verrast door prachtige doorkijkjes. Een vakantiehuis huren in Megalohori betekent genieten en ontspannen. Bovendien is het strand altijd dichtbij.

Wat is er te doen

Wanneer je een vakantiewoning boekt in Megalohori, neem dan zeker eens een kijkje bij de Kerk van de Heilige Moeder. Heel bijzonder is dat je in deze kerk 365 miniatuurbeeldjes van de Heiligen kunt zien. Je zult verder ook merken dat tradities absoluut in ere worden gehouden. Zo zijn er van 1 tot 15 augustus elk jaar allerlei feesten ter ere van de Heilige Moeder Maria. Goed nieuws tenslotte voor wijnliefhebbers : in Megalohori wordt heel veel wijn geproduceerd.

Vakantiehuizen en restaurants

Er zijn in Megalohori allerlei vakantiehuizen, hotelkamers en villa’s te huur. Ook is er een camping aanwezig. Tijdens je vakantie in dit heerlijke Griekse dorp kun je ook dicht bij huis terecht voor een lekker hapje eten. Er is keus genoeg en bij de meeste restaurants kun je genieten van een prachtig uitzicht.