Vakantiehuis in Agios Sostis, Zakynthos

Een ideale vakantiewoning in Agios Sostis

In het oosten van de Ionische zee ligt het Griekse eiland Zakynthos. Aan de oostkant van dit eiland vindt u de plaats Agios Sostis, dat zijn naam dankt aan een klein eilandje voor de kust. Tegenwoordig is dit mini-eilandje overigens met een brug verbonden met de plaats Agios Sostis.

Kom Zakynthos ontdekken

Klimaat

Over het klimaat van de Middellandse zee hoeven we niet veel te zeggen. Niet voor niets trekken de aangename temperaturen veel vakantiegangers aan. Tijdens uw vakantie geniet u van de zon en van de terrassen, of dat nu vlak bij het strand is of op het terras van de verschillende vakantiehuizen.

Agios Sostis

Een aardbeving in 1633 was er de oorzaak van dat het kleine eilandje Agios Sosis los kwam van Zakynthos. Via een loopbrug kun je er tegenwoordig wel komen en een kijkje nemen bij het kappelletje St. Sostis. Agios Sostis zelf is een schilderachtig plaatsje, dat jaarlijks door toeristen wordt bezocht.

Ideale vakantievilla

Niet alleen het plaatsje leent zich voor een heerlijke vakantie, ook uw vakantiehuis mag er zijn. Op uw vakantie omringt u zich graag met comfort en gemak, uw vakantiewoning voorziet u van alles wat u ervan verwacht. Vanuit uw villa bezoekt u Agios Sostis en ziet u de vele olijfboomgaarden. Dat wordt weer een geweldige vakantie!