Vakantiehuis in Lagathakia, Zakynthos

Midden op het eiland Griekse eiland Zakynthos tussen de grote groene bomen en glooiende heuvels ligt het knusse plaatsje Lagathakia. In Lagathakia vind je geen massatoerisme of grote hotels. Nee, in Lagathakia huur je een vakantiehuis voor je rust of om het pure Griekse leven te ontdekken.

Kom Zakynthos ontdekken

Wie van rust en kalmte houdt doet er goed aan een vakantiehuis in Lagathakia te huren. Het dorpje is gemoedelijk en de mensen zijn oprecht vriendelijk en gastvrij. Vakantiewoningen kunnen knusse appartementen zijn, neergezet tussen de heuvels en in de natuur, of privé woningen van gezinnen. Wie er van houdt om nieuwe mensen te leren kennen en grote vleugen van het Griekse leven op te snuiven zit met een vakantiewoning of villa in Lagathakia helemaal goed. In het dorp zijn de mensen nog op elkaar aangewezen. Sta je de ene avond zelf te koken, zo zit je de andere avond bij de buren je zelf gemaakte spiesen souvlaki te barbecueën.

Vanuit Lagathakia kun je de grotere toeristische steden gemakkelijk bereiken en ook en vliegveld ligt vlakbij, op nog geen kilometer afstand. Vanuit je vakantiehuis in Lagathakia is het eiland prima te verkennen, zo kom je in prachtige natuurgebieden en kun je verlaten baaien ontdekken waar bijna niemand komt.