Vakantiehuis in Limni keri, Zakynthos

De Ionische eilanden van Griekenland spreken tot de verbeelding. Kent u Limni Keri op Zakynthos al? Een vakantiehuis op ‘de bloem van het oosten’ is een goede uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de Griekse cultuur en natuur.

Kom Zakynthos ontdekken

Een villa in Limni Keri

Limni Keri is een pittoresk dorp aan de zuidkant van Zakynthos. Een vakantiehuis in dit dorp staat meestal in een traditionele, authentieke straat of aan een intiem plein. Het karakter van het dorp is bijzonder, omdat dit een van de best bewaarde oude dorpen van het eiland is. In Limni Keri is genoeg te zien: denk aan de kerk, de vuurtoren en het gezellige dorpsplein.

Vakantiewoning in Limni Keri: de omgeving

Limni Keri ligt midden in het groene landschap dat Zakynthos zo bijzonder maakt. Op het eiland vindt u weelderige olijfboomgaarden, steile heuvels, indrukwekkende afgronden en zelfs bananenbomen. De landschappen en de flora van Zakynthos zijn zeker de moeite waard. Tel daar de heldere groenblauwe zee die het eiland omringt bij op en uw vakantie is compleet!

Een villa huren in Limni Keri op Zakynthos maakt dat u kunt vertoeven in een schilderachtig dorpje. De groene natuur en de mooie zee liggen op een steenworp afstand!