Vakantiehuis in Marathias, Zakynthos

Wanneer je op zoek bent naar een vakantie, waar je ècht het gevoel hebt dat je op vakantie bent en even weg bent van alle stress en de sleur, dan is Marathias op Zakynthos een absolute aanrader. Deze prachtige plek ligt ver buiten alle grote steden met hun massatoerisme en biedt met haar adembenemende stranden en mooie uitzichten een perfecte plek om je vakantie te vieren.

Kom Zakynthos ontdekken

Vakantiehuizen

In Marathias zijn eigenlijk alleen maar villa’s en vakantiewoningen te huren, er zijn amper andere accommodaties vormen te vinden. Dat maakt een vakantie hier juist extra persoonlijk, omdat je de beschikking hebt over een heel eigen vakantiehuis. Vanaf je villa is er van alles te doen. Marathias heeft een idyllisch klein strandje, waar je goed kunt ontspannen. Een uniek strand al deze zie je niet overal: het heeft wat weg van een waar natuurstrand, met mooie kiezels en een prachtig uitzicht op de bergen. Je zult hier geen toeristische zonnebeddenverhuur of eettentjes vinden.

Groen gebied

Waar je ook verblijft in Marathias, je hebt overal een duidelijk uitzicht over dit prachtige strand met haar blauwe zee en de groene bergen. Deze plek is daarom niet alleen populair bij natuurliefhebbers, maar ook bij ervaren wandelaars en fietsers. Vanaf je vakantievilla is het gemakkelijk om een fiets te huren en de bergen in te fietsen. Of kies een mooie route voor een dagwandeling door dit groenrijke gebied. Marathias heeft heel wat te bieden, maar rust en ontspanning staan voorop.