Vakantiehuis in Skinari, Zakynthos

Skinari is een kleine, authentieke en gezellige Griekse stad op het eiland Zakynthos waar veel te beleven is. Wat er precies te doen is in de Griekse stad en wat je zeker moet beleven als je naar deze stad gaat, lees je in de drie tips. Huur vandaag nog je vakantiehuis in Skinari. Liever meer luxe? Kies dan een favoriete villa.

Kom Zakynthos ontdekken

Tip 1: de Blue Caves

Vanuit het centrum van Skinari vertrekt iedere dag een excursie met Nederlandstalige of Engelstalige gids naar de zogeheten Blue Caves. De Blue Caves zijn bijzondere grotten waar je doorheen kan varen, kan zwemmen en op het strandje kan liggen. Daarnaast kun je er tevens een hapje eten, om jouw dag helemaal compleet te maken.

Tip 2: Fort Zakynthos

Ben je in Skinari, dan kun je vanuit jouw vakantiehuis een bezoek brengen aan Fort Zakynthos. Fort Zakynthos is een oud fort dat eenvoudig te bereiken is door middel van een bijzondere wandeling vanuit jouw vakantiewoning of een korte autorit vanuit de villa. Als je van geschiedenis houdt, zit je zeker goed bij dit oude fort.

Tip 3: Ship Wreck

De zogeheten Ship Wreck is een oud, gestrand schip dat je met een bootje met gids kan bereiken voor een bijzondere ervaring.