Vakantiehuis in Vassilikos, Zakynthos

Vassilikos ligt op het uiterste puntje van een klein schiereilandje in het zuidoosten van Zakynthos. De populaire badplaats staat helemaal in het teken van strand, uitgaan en watersporten, maar ook als u komt voor de schitterende omgeving is Vassilikos een perfecte plek om een vakantiewoning te huren. Net buiten de stad vind u voornamelijk prachtige villa’s en andere grote vakantiewoningen om de drukte van het stadje te ontwijken en om als uitvalsbasis te gebruiken om de omgeving te verkennen.

Kom Zakynthos ontdekken

Vassilikos is een uitgestrekte plaats aan de zee. Het stadje kent veel verschillende stranden waarvoor de meeste mensen Vassilikos bezoeken. Aan de stranden liggen veel winkeltjes, restaurants en bars waar goed gegeten en gedronken kan worden. In het stadje zelf bestaat het aanbod vakantiewoningen vooral uit appartementen, maar verder buiten het stadje in de bergen en aan de kust vind u de grote villa’s en vakantie woningen voor gezinnen of grotere groepen.

Vassilikos staat bekend om de stranden waar de Caretta-Caretta zeeschildpadden hun eieren leggen. Vanuit het stadje gaan dan ook veel excursies naar de stranden waar de schildpadden aan land komen. De zee rondom Vassilikos wordt dan ook voornamelijk gebruikt voor snorkelen en duiken, maar mensen die houden van vaste grond onder de voeten hoeven zich met de aanwezigheid van vele winkeltjes en bars zeker ook niet te vervelen.