Vakantiehuis Noord-Holland

Vakantiewoning of villa Noord-Holland huren

Vakantie Noord-Holland

Vind jouw droom vakantievilla Noord-Holland

Vakantiehuis of villa Noord-Holland

Vakantie in eigen land is heerlijk, gemakkelijk, vertrouwd en je bent er snel. Welkom in Noord-Holland!

Vakantiewoning Noord-Holland

Provincie Noord-Holland gelegen aan de Noordzee, Waddenzee en het IJsselmeer. Kortom genoeg mogelijkheden om je aan of op het water goed te kunnen vermaken. Naar het strand, varen met een boot of heerlijk vissen aan een van de vele plassen of kanalen. Met als koploper Texel, is Noor-Holland een aantrekkelijk gebied voor vakanties. De prachtige stranden en duinenrijen bij de plaats Bergen of de hoge klimduin bij Schoorl zijn nog maar een aantal van de te bezoeken badplaatsen van Noord-Holland. Een provincie met vele grote steden waaronder de hoofdstad Amsterdam en de historische plaatsen als Volendam, Haarlem en Alkmaar. Het aanbod aan vakantiehuizen is groot en gevarieerd!

Op zoek naar een betaalbare vakantie? Dan is het een aanrader om niet te ver van huis te gaan, maar om vakantie in eigen land te vieren. Er is genoeg dat je nog niet hebt gezien van Nederland, en dat maakt het perfect om hier eens op vakantie te gaan. Noord-Holland is een provincie waar werkelijk genoeg te doen is en je hoeft je dus nooit te vervelen.

Wat te doen in Noord-Holland?

Uiteraard is het een aanrader om een bezoek te brengen aan het prachtige Amsterdam. Je kunt hier ten eerste kiezen voor een rondvaart op de grachten. Een fijn uitje voor jong en oud en dus ook zeker geschikt voor kinderen. Op deze manier krijg je veel van Amsterdam te zien en kun je rekenen op een gezellige middag. Een andere optie waarbij je ook op het water bent, is gezellig pannenkoeken eten op een boot die tegelijk rondvaart. Het eten van de pannenkoeken kan onbeperkt voor een vast bedrag. Wederom erg leuk voor een gezin, maar ook een geweldig uitje met je partner. Als je ’s nachts nog plezier wilt hebben, zijn er genoeg leuke café’s en discotheken om te bezoeken in Amsterdam.

Een andere aanrader voor kinderen is Sprookjeswonderland, gevestigd in Enkhuizen. Er is een kabouterdorp en een sprookjesbos waardoor kinderen zich hoe dan ook zullen vermaken. Als je in de zomer op vakantie gaat, kun je ervoor kiezen om te leren surfen! In Zandvoort kun je surflessen nemen en vervolgens de zee in om te kijken hoe goed je er eigenlijk in bent. Er is tevens een kidsclub zodat er voor iedereen vermaak is.

Ook het verblijf in Noord-Holland moet aangenaam zijn, en dat is mogelijk door te kiezen voor een vakantiehuis, een vakantiewoning of zelfs een villa. Deze vakantiehuizen zijn zeker aanraders.

In Noord-Holland ligt ook het Gooi, een geliefde omgeving met prachtige woonhuizen, afwisselende natuur en heel veel te doen.
Een partner website van ons geeft weer hoe het is om te wonen in Bussum, centraal gelegen en alles binnen handbereik. Maar ook de meest knusse dorpen uit de omgeving worden uitgelicht, zo is er informatie over het wonen in Laren en het wonen in Blaricum en de overige plaatsen uit deze streek.