Vakantiehuis in El Chorro

El Chorro Villas

Tien villa’s die liggen op een groot landgoed, dat is El Chorro Villas. Kies je eigen verblijf en geniet van afwisselende omgeving en actieve mogelijkheden.

  • Privé zwembad
  • Airco aanwezig
  • Wifi aanwezig
  • Afstand strand 50 km
  • Afstand dorp en supermarkt 5 km
  • Afstand luchthaven 55 km
  • 9 personen
[tt_carousel images=”9243,9240,9241,9242″]
[vc_cta h2=”” txt_align=”center” style=”flat” color=”white” add_button=”bottom” btn_title=”Meer informatie + boeken” btn_color=”warning” btn_size=”lg” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.rentvilla.nl%2Fout%2Fel-chorro-villas%2F|||”][/vc_cta]

Vakantiehuis huren in El Chorro

El Chorro is een rustig Spaans dorpje in de regio Andalusië. Het is vooral een fijne bestemming voor natuur- en cultuurliefhebbers die van de stilte willen genieten. Het dorp zelf kent weinig bezienswaardigheden en activiteiten. Toch is het een veelbezochte locatie. El Chorro is namelijk een comfortabele uitvalsbasis voor liefhebbers van buitensportactiviteiten. Men kan diverse van deze activiteiten ondernemen in de natuurrijke omgeving van het dorp.

Activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving

El Chorro is met name een erg populaire bestemming voor alpinisten en klimmers. Die komen naar deze locatie vanwege het ruige bergachtige gebied, en het enorme aanbod van uitdagende klimroutes. Er kan bijvoorbeeld worden geklommen in de beroemde Garganta del Chorro kloof. Klimmers en avonturiers die een spannende uitdaging zoeken, kunnen daar een poging wagen om het gevaarlijkste wandelpad ter wereld te beklimmen. Dit tegen de steile hellingen aangelegde pad staat bekend als het Koningspad (Caminitio del Rey). Het heeft een totale lengte van drie kilometer.

Andere bezienswaardigheden

In de omgeving kan men ook diverse stuwmeren bezoeken. Met name het Tajo de Encantada stuwmeer bevindt zich op een mooie locatie. Het meer ligt op een bergtop en biedt bezoekers een een prachtig uitzicht op de omgeving. Wie interesse heeft in geschiedenis kan de ruïnes van Bobastro bezoeken. Dit was in het verleden een vestigingsstad van de Moren.

Een overnachting boeken in El Chorro

Huur een vakantiewoning in El Chorro, en geniet heerlijk van de rust en de bergachtige omgeving. Wie wil overnachten in El Chorro, kan dat onder andere doen in een villa, appartement of vakantiehuis. Het dorpje beschikt daarnaast ook over een camping. Het aanbod van beschikbare vakantiehuizen en andere verblijfsmogelijkheden kan eenvoudig online worden vergeleken. Bekijk de aangeboden overnachtingsmogelijkheden, en boek eenvoudig een overnachting in dit mooie bergdorpje.