Vakantiehuis in Cala Llonga, Ibiza

U kunt natuurlijk een vakantiewoning of bungalow in eigen land huren, maar als u het graag wat warmer opzoekt, dan is het Spaanse Ibiza een prachtige bestemming. U bent er in een mum van tijd: op slechts twee uurtjes vliegen bent u er al en een ticket naar dit eiland is tegenwoordig vrij goedkoop. Op dit eiland ligt een waar paradijsje: Cala Llonga, dicht bij de hoofdstad, maar toch middenin alle rust. Een geweldige combinatie om hier een vakantiehuis of villa te huren, want voor de rustzoekers als discogangers ligt alles op steenworp afstand.

Villa huren in Cala Llonga

Ibiza heeft eigenlijk alles voor vakantiegangers, u moet alleen wel weten waar te kijken. Daarom is het goed om Cala Llonga eens onder de loep te nemen. Deze plek ligt aan de kust in het zuidoosten van Ibiza. Het is een perfecte plek voor gezinnen met kinderen. Cala Llonga heeft namelijk een prachtig strand met vele watersportactiviteiten, mooie resorts met entertainment en vele restaurants. Alles is er op gericht om er voor te zorgen dat gezinnen hier een fantastische tijd kunnen beleven.

En dat is nog niet alles. Het plaatsje ligt op maar twee kilometer van de hoofdstad. Zoekt u dus wat vertier, dan bent u er zo. En dat terwijl Cala Llonga baadt in alle rust. Als u hier dus een vakantiehuis of villa huurt, heeft u zowel alle uitgaansgelegenheden en vertier, als alle rust en groen bij de hand. Kom tot rust op het mooie strand dat eigenlijk een baai is, de zeer is er licht glooiend en het is een van Ibiza’s grootste gouden zandstranden die in een boog loopt. Het strand is breed, dus er is ruimte voor iedereen. Van herstellende clubgangers tot en met gezinnen met kinderen. Bij het strand zijn vele kinder activiteiten, inclusief een speeltuin en mini-pretpark.