Vakantiehuis Sant Miguel de Balansat, Ibiza

Vakantiehuis huren in Sant Miguel de Balansat

Een vakantieverblijf direct aan de Spaanse kust ligt ook binnen uw mogelijkheden door een vakantiehuis te huren in Sant Miguel de Balansat op het zonnige eiland Ibiza. Het is de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en naar de haven te wandelen. Met een korte boottocht kunt u de locatie ook vanaf het water bewonderen.

Sant Miguel de Balansat is gelegen in het noordoosten van het eiland, niet ver van de stad Ibiza. Een mooie aanleiding om vanuit uw villa of vakantiewoning een bezoek aan deze historische plek te brengen. De stad werd gesticht in de zevende eeuw voor Christus en staat sinds 1999 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Bereid een heerlijke maaltijd in uw eigen keuken en ga vervolgens op pad. Om ’s avonds op het terras van uw vakantiewoning met een glas wijn nog even na te genieten van alle belevenissen.

Waarom niet kiezen voor een gezellig vakantiehuis in plaats van een druk hotel in een even drukke buurt? Voor de prijs hoeft u het niet te laten. U vindt een groot aantal verschillende vakantiewoningen in Sant Miguel de Balansat op aantrekkelijke plekken. U bent er onafhankelijk van andere gasten en kunt ontspannen genieten van het weer, de cultuur en de highlights van Sant Miguel de Balansat.