Vakantiehuizen op Lanzarote

Nieuwsgierig naar het Canarische Lanzarote? Ontdek wat het eiland voor jouw kan betekenen tijdens komende vakantie. Geniet in je vakantievilla en trek erop uit om alles van Lanzarote te zien en ontdekken. Lees meer

<–naar aanbod Spanje

Villas Molino de Yaiza


Lanzarote – Yaiza
Tot 6 personen

El Caserio de Guime


Lanzarote – Guime
Tot 5 personen

Alondra Villas & Suites


Lanzarote – El Mojon
Tot 6 personen

Huur op Lanzarote je vakantiehuis of villa

Lanzarote behoort tot de Spaanse archipel Canarische Eilanden en is gelegen in de Atlantische Oceaan. Het eiland kent een mild klimaat en is dus de ideale plek om een Spaans vakantiehuis te huren en van de zomer zon te genieten. Of om juist te overwinteren. Dankzij César Manrique, dé kunstenaar van het eiland, zijn de huizen, hotels en villa’s op Lanzarote gebouwd in de natuurlijke en authentieke stijl van het eiland. Deze witte en lichte tinten maken dat deze bestemming rust uitstraalt en je helemaal opgaat in de originele sfeer van het eiland.

Rust en actief gaan hand-in-hand

Tijdens een vakantie op Lanzarote kunt u een heerlijke dag zee en strand afwisselen met een actieve tocht door het binnenland. Het ruige landschap telt vele vulkanen en biedt prachtige vergezichten. Een reden dat wandelaars ook graag kiezen voor deze bestemming. Zeer de moeite waard is nationale park Timanfaya waar u onder leiding van een gids het vulkanische gebied en de flora en fauna kan verkennen. Op Lanzarote kunt u tevens naar hartenlust winkelen en rondstruinen op een van de lokale markten. Ook zijn er heerlijke spa’s en kuuroorden te vinden voor optimale ontspanning. Kortom, mooi weer, prachtige natuurverschijnselen en interessante bezienswaardigheden, Lanzarote barst van de mogelijkheden.

Tips van Liv voor op Lanzarote

1. Veel mensen kennen Lanzarote als een bestemming voor een zon-, zee- en strandvakantie. Wist je echter dat het binnenland van Lanzarote ook prachtig is? Huur een auto en ontdek de grillige en droge kant van dit mediterraanse land. Kijk onderweg je ogen uit bij de indrukwekkende bergen, de adembenemende uitzichten en de droge vlaktes.
2. Bezoek de Jardin de Cactus: een ontzettend grote tuin met meer dan tweeduizend verschillende soorten cactussen. Het is de ideale plek om even goed tot rust te komen midden in een bijzondere natuur.
3. Leer een paar simpele woorden en uitdrukkingen zoals “hallo, hoe is het?”, “dankjewel” of “tot ziens” in het Spaans uit je hoofd. Je zult zien dat er een glimlach op het gezicht van de Spanjaarden verschijnt wanneer ze merken dat je je best doet om een beetje Spaans te spreken.
4. Mirador del Rio wordt als het mooiste uitkijkpunt van heel Lanzarote gezien. Het is niet het hoogste punt van het eiland, maar wel een hele bijzondere: vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de helderblauwe zee en de kustlijn.
5. Neem de tijd om El Lago Verde te bezoeken: een wel heel speciale kustlijn. Hier vind je een blauwgroene lagune met zwart zandstrand. De combinatie van deze kleuren is sprookjesachtig en het lijkt net of het nep is!