Vakantiehuis in Pollensa

Villa Can Just

 

  • Zwembad
  • Airco aanwezig
  • Wifi aanwezig
  • Afstand strand 6 km
  • Afstand dorp 1,5 km en supermarkt 1,5 km
  • Afstand luchthaven 55 km
  • 4 personen
[tt_carousel images=”9403,9401,9402″]
[vc_cta h2=”” txt_align=”center” style=”flat” color=”white” add_button=”bottom” btn_title=”Meer informatie + boeken” btn_color=”warning” btn_size=”lg” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.rentvilla.nl%2Fout%2Fvilla-can-just%2F|||”][/vc_cta]

Vakantiehuis in Pollensa huren

Pollensa is prachtig gelegen tussen enerzijds de kust en de zee en anderzijds het gebergte van de Tenelles. Het is een stad die nog niet overspoeld is door het toerisme, waar je nog typisch Mallorcaans dialect kunt horen. Pollensa heeft alles te bieden wat je hartje begeert. Van zon tot entertainment, van sport- en recreatie tot cultuurhistorie. Alle reden om een villa of vakantiehuis in Pollensa te huren.

Je villa als vertrekpunt van een ontdekkingstocht door Pollensa

De stad heeft zijn naam te danken aan de oude Romeinse nederzetting Pollentia. Wandel vanuit je vakantiewoning door de smalle, kronkelige straatjes en stop onderweg even bij de in 1236 gewijde Santa Maria de los Angeles kerk en de uit 1697 daterende Jezuietenkerk Montesion. Pollensa is gesitueerd aan de 170 meter hoge heuvel Puigde Calvari. Via een steile trap van 365 treden is Golgotha te beklimmen. Bovenop de berg bij de kapel heb je een adembenemend uitzicht over deze Spaanse stad op de Balearen en het weelderige landschap.

Fraai gelegen vakantiehuizen om Pollensa te leren kennen

Pollensa is een trekpleister voor muziek- en cultuurliefhebbers. Er zijn door het jaar festivals op de binnenplaats van het klooster van San Domingo en kunsttentoonstellingen en je kunt genieten van de traditionele ambachten als linnen weven. Pollensa heeft vele restaurants, tapasbars en cafés. Zet in je vakantiehuis of villa eens lokale vis- en zeevruchten op tafel en proef van de lokale specialiteit ꞌpa amb oliꞌ, ofwel brood met olie en tomaat. In de levendige stadshaven kun je niet alleen heerlijk wandelen, maar ook leuke winkeltjes bezoeken. Aan het strand worden vele watersporten aangeboden, om met het hele gezin of vriendengroep actief te zijn.

Als je houdt van zon, zee, strand, historie en authenticiteit, is Pollensa de plek om een van de aantrekkelijke vakantiehuizen te huren. Je ervaart de nostalgie van het rustieke dorpsleven. Een vakantiewoning in Pollensa geeft je alle ruimte en mogelijkheden om te relaxen en de lokale cultuur te leren kennen.