Vakantiehuizen nabij het groen en blauw

Groen van de natuur en blauw van het water

Rentvilla.nl staat voor het profileren van de mooiste Europese bestemmingen met een “Caribisch tintje” . Informatief, overzicht en gemak door de weergave van unieke vakantiehuizen op de meest idyllische plekjes van Europa. En zoals onze slogan al laat weten altijd in de buurt van het groen van de natuur en/of het blauw van het water.

Onze Missie is het koppelen van de potentiële ‘vakantiebestemming zoeker’ aan informatie bijbehorend aanbod vakantiehuizen.

Wij zijn 100% onafhankelijk en transparant, wij zijn hierin dan ook geen contact punt voor vragen maar geven alleen het overzicht aan bestemmingen weer van wat er te zien is in Europa.
Onze Visie hierin is:  Een volledige weergave van bestemmingen voor online zoekend publiek! “Wij brengen gepaste informatie en zoeker samen”.

Over ons

Over ons

Je vakantie begint op Rentvilla.nl

Duurzaam op vakantie via Rentvilla.nl

Caribische bestemmingen in Europa. Daar staat Rentvilla.nl voor. Wij promoten bestemmingen die met de auto en/of vliegtuig te bereiken zijn. De vliegbestemming dient binnen 4 uur aan te vliegen zijn.

Waarom?
Omdat binnen de toeristenbranche het vliegtuig de grootste vervuiler is! En om dan de uitstoot te beperken promoten wij enkel bestemmingen binnen Europa maar die wel Caribisch aandoen. En geloof ons deze zijn er echt!

Het team van Rentvilla voor al die leuke adresjes

Eliza

Plekjes ontdekker

Een neus voor nieuwe vakantie ontdekkingen

Karin

Plekjes ontdekker

Waar de zon schijnt ben ik en ik weet er over te vertellen

Liv

Plekjes ontdekker

Levensgenieter, passie voor (nieuwe) culturen en blogger van Rentvilla

Ross

Manager plekjes ontdekken

Griekenland fan en specialist in hart en nieren

Gjalt

Oprichter en dromer

Fan van indrukwekkende plekjes waarbij je kan wegdromen!

Jij

Samenwerken?

mail ons dan op info@rentvilla.nl