Over Rentvilla

Rentvilla.nl staat voor het profileren van de mooiste Europese bestemmingen met een “Caribisch tintje” . Informatief, overzicht en gemak in combinatie met de weergave van unieke vakantiehuizen op de meest idyllische plekjes van Europa

Onze Missie is het koppelen van de potentiële ‘vakantiebestemming zoeker’ aan informatie en vakantiehuizen.

Wij zijn 100% onafhankelijk en transparant, wij zijn hierin dan ook geen contact punt voor vragen maar geven alleen het overzicht aan bestemmingen weer van wat er te zien is in Europa.
Onze Visie hierin is:  Een volledige weergave van bestemmingen voor online zoekend publiek! “Wij brengen gepaste informatie en zoeker samen”.

Over ons

Over ons

Je vakantie begint op Rentvilla.nl

Duurzaam op vakantie via Rentvilla.nl

Caribische bestemmingen in Europa. Daar staat Rentvilla.nl voor. Wij promoten bestemmingen die met de auto en/of vliegtuig te bereiken zijn. De vliegbestemming dient binnen 4 uur aan te vliegen zijn.

Waarom?

Omdat binnen de toeristenbranche het vliegtuig de grootste vervuiler is! En om dan de uitstoot te beperken promoten wij enkel bestemmingen binnen Europa maar die wel Caribisch aandoen. En geloof ons deze zijn er echt!

Duurzaamheid en bewust reizen vinden wij belangrijk

Omdat binnen de reisbranche de vliegtuigen de grootste vervuilers zijn promoten wij geen verre bestemming omdat hier automatische lange afstand vluchten aangekoppeld zitten.