Vakantie Golf van Saint-Tropez

De Golf van Saint-Tropez is de baai van de Middellandse Zee dat iets het land ingaat bij Saint-Tropez.

Ontdek Golf van Saint-Tropez

Port Grimaud kan je het Venetië van Frankrijk noemen. Het havendorpje is geliefd onder de toeristen en het is er gezellig druk.

Vakantie naar Golf van Saint-Tropez

Vakantiehuis of villa in Golf van Saint-Tropez huren

Bekijk het aanbod

Vakantiewoning Golf van Saint-Tropez

De Golf van Saint-Tropez is dat deel van de Middellandse Zee dat iets het land ingaat bij Saint-Tropez. Het is een baai met prachtig blauw zeewater, stranden en gezellige plaatsen rondom het water. Profiteren van prachtige natuur en uitzichten, heerlijk eten en de omgeving verkennen, dat is genieten tijdens je vakantie rond de Golf van Saint-Tropez

Leven om de baai

Rondom de baai van Saint-Tropez is ontzettend veel te doen en zien. Naast al het waterpret vanaf een boot, al zwemmend bij een strandje zijn er nog de omliggende havenplaatsjes en dorpjes iets hoger tegen de heuvels/bergen.
Aan het zeewater liggen de bekende plaatsen Saint-Tropez, Port Grimaud en Sainte-Maxime. Deze worden massaal bezocht en weten toch hun relaxte en rustige plekjes te verbergen voor het grote publiek. Kom je deze ontdekken?

Iets verder landinwaarts vind je Ramatuelle, Gassin, Cogolin en Grimaud.

Overdag wordt er volop gerecreëerd op en rondom het water, het is een komen en gaan van boten in de Golf van Saint-Tropez en de stranden worden goed benut. Daarentegen kan het ’s avonds nadat iedereen op de vele terrassen bij de havens heeft gegeten enorm stil zijn.

Vakantiehuizen met zicht op de Golf van Saint-Tropez

De omgeving is populair onder vakantiehuis huurders. Het aanbod aan verschillende vakantiehuizen rondom de baai van Saint-Tropez is dan ook ruim. Voor iedereen gezin of vriendengroep is er wel een bijpassende vakantiewoning te vinden. Van grote en luxe villa’s tot knusse en kleinschalige vakantiehuisjes. Deze buurt is bij uitkomst de plek voor het huren van een vakantiehuis tijdens je vakantie in Zuid-Frankrijk.