Vakantiehuizen

Vakantiewoning of villa huren

Vakantie Winkelen

Vind jouw droom vakantievilla Winkelen

Griekenland, Kreta, Lefkogia

Vakantiehuizen huren in Nederland en Europa

Van een heerlijke strandvakantie aan de Spaanse kustlijn, tot een actieve vakantie in de bergen met rivieren en meren. Voor elk soort vakantie heeft RentVilla.nl wel een geschikt vakantiehuisje in ons verhuur aanbod.
Compleet luxe vakantiewoningen met de keus uit wel of niet een (eigen)zwembad, keuken, extra slaapkamer of badkamer. Wij bieden vakantiehuizen aan voor jong en oud, met kinderen en met huisdieren als bijvoorbeeld een hond.
Wie wil er nu niet een mooie vakantie villa huren op een mooie locatie?

In de zomer lekker genieten van de zon aan uw zwembad en/of strand. In de winter juist heerlijk actief of de ski’s of snowboard en ’s avond heerlijk nagenieten met warme chocomel in uw gehuurde chalet op de berg.

 

Extra inkomsten door verhuur van uw huis

Veel eigenaren van vakantiehuizen hebben het reeds ontdekt, maar nog te veel bezitters van een villa of vakantiehuis laten de kans schieten op een aantrekkelijk extra inkomen.
Voor u als eigenaar is namelijk het verhuren van uw vakantiewoning of villa zeer rendabel. Bovendien is het veiliger als uw huis tijdens uw afwezigheid wordt bewoond. Ondertussen verblijft u elders, misschien ook wel op een mooie vakantielocatie. De verdiensten aan de verhuur van uw villa of vakantiehuis zijn namelijk hoog.
Verhuur van uw vakantiewoning of villa waar dan ook in Europa is mogelijk via Rentvilla.nl