Vakantie Spanje met vlucht en auto

Complete vakantie Spanje

Land van de beroemde Costa’s en populaire zonnige eilanden, een land waar iedere vakantieganger wel zijn weg vindt.

Kies je bestemming

Spanje heeft veel heerlijke vakantieplekken. Waar ga jij graag heen? Wij hebben hier alvast een paar geliefde bestemmingen voor je weergegeven.

Informatie & inspiratie voor Spanje

Waarom een vakantie inclusief vlucht en auto?

Informatie over vakantie Spanje

Een vakantie naar het zonnige en warme Spanje is pas echt genieten wanneer je vakantie compleet is met vlucht en huurauto. Vanuit huis je vakantiehuis in Spanje boeken samen met vlucht en auto, daar begint je vakantie!

Een vakantie naar Spanje waar ga je heen? Kies voor het warme en droge binnenland of wil je kunnen verkoelen aan een van de Spaanse Costa’s. Spanje heeft het allemaal als land en is dan ook zeer geliefd. Wil je graag het vasteland verruilen voor eiland dan zit met in Spanje ook goed. Ook een vakantie naar De Balearen met vlucht en auto is niet ondenkbaar en gewoon via Rentvilla te bekijken en boeken.

Vakantie Spanje: kust of binnenland

De Spaanse costa’s zijn een fantastisch vakantieparadijs dat meer te bieden heeft dan alleen strandvakanties. Het Spaanse binnenland biedt juist weer historische steden en prachtige landschappen.

Spaanse kust

De wilde en onstuimige kust wordt afgewisseld met lange zandstranden waar jong en oud uren van de dag wordt vermaakt door de zon en het strand.
Veel toeristen trekken ieder jaar terug naar de Costa Brava of Costa Dorada voor het ultieme vakantieplezier. Spanje is door de Costa’s een absolute aanrader om naar toe te gaan!

Buiten de heerlijke stranden om bied het land ook vele leuke plaatsen aan of in de buurt van de kust. Wat dacht je van Barcelona en Valencia. Twee steden die allen elementen bezitten voor een leuk dagje naar de stad. Van een verkoelend ijsje of middag op het terras tot leuke winkelstraatjes en pleintjes aan de boulevard.

 

Waar je ook aan de Spaanse kust zit het zal je niet ontbreken aan heerlijk eten, zoals paella en tapas. De Spaanse mensen staan bekend als gastvrij en open en zullen je vakantie alleen maar doen versterken.
De Spaanse Costa’s staan niet voor niets al jaren bekend om hun genot en welzijn!

Binnenland

Het Spaanse binnenland met zijn verschillende gebieden trekt al jaarlijks vele toeristen. De aantrekkingskracht van de historische steden, de mooie landschappen en de veelzijdige gastronomie geven je het gevoel dat je er geheel tussenuit bent.
Madrid is wel het meest bekend van de steden in het binnenland. Echter mag je de overige steden ook echt niet vergeten.
Het landschap in het binnenland varieert enorm van noord naar zuid. Het grootste gedeelte wordt gevormd door de Meseta, de eigenaardige hoogvlakte met een gemiddelde hoogte van 800 meter, bevolkt door schapen en voorzien van graanvelden.
In de zomer is het er vaak wel erg heet, houd hier rekening mee!