Vakantie Cyprus
met vlucht en auto

Complete vakantie Cyprus

Cyprus is een vakantie eiland in het oostelijke deel van de Middellandse Zee. Ondanks dat het officieel één land is, is er een grens die het eiland in tweeën deelt. Een Turks deel en een Cyprus deel. Cyprus heeft veel heerlijke vakantieplekken. Waar ga jij graag heen? Wij hebben hier alvast een paar geliefde bestemmingen voor je weergegeven.

Partners van Rentvilla.nl

Eliza Was Here

Cyprus

5/5

Ilios reizen

Cyprus

5/5

Bezoek Cyprus komende vakantie.

Waarom een vakantie inclusief vlucht en auto?

Een vakantie naar Cyprus met een huurauto en vlucht is een geweldige manier om dit prachtige eiland te verkennen en te genieten van alles wat het te bieden heeft. Het eiland ligt in het oosten van de Middellandse Zee en biedt een scala aan prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en authentieke dorpen en steden.

Als je houdt van stranden, dan zit je op Cyprus goed. Het eiland heeft een breed scala aan prachtige stranden, waaronder de baai van Coral, Fig Tree Bay en Nissi Beach. Deze stranden zijn perfect voor ontspanning, zwemmen en watersporten. Je kunt ook deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals snorkelen, duiken en waterskiën.

Cyprus is ook rijk aan historie en cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de stad Limassol, waar je het kasteel van Limassol kunt bekijken, dat dateert uit de Tweede Wereldoorlog. Of bezoek Pafos, een historische stad met prachtige archeologische bezienswaardigheden, waaronder het archeologische park en de oude stad.

Een andere must-see bestemming op Cyprus is de Troodos-bergketen, die een prachtig uitzicht biedt op het eiland en de omringende zee. Hier kun je wandelen, fietsen en paardrijden, en ook genieten van het traditionele Cypriotische dorpje Omodos, bekend om zijn wijn en kaas.

Cyprus biedt ook een scala aan culinaire ervaringen, van lokale taverna’s en restaurants tot internationale keukens. Proef de authentieke Cypriotische keuken, waaronder meze, een selectie kleine gerechten, en de lokale wijn Commandaria.

Een vakantie naar Cyprus met een huurauto en vlucht biedt de flexibiliteit en vrijheid om het eiland op je eigen tempo te verkennen en te genieten van alles wat het te bieden heeft. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je vakantie naar Cyprus en ontdek alles wat dit prachtige eiland te bieden heeft!