Vakantiehuizen op Mallorca

Can Caldes


Spanje – Mallorca – Llucmajor
Tot 2 personen

Son Calo


Spanje – Mallorca – Petra
Tot 6 personen

Finca Son Sama


Spanje – Mallorca – Llucmajor
Tot 3 personen

Cas Contador


Spanje – Mallorca – Algaida
Tot 6 personen

S'Olivaret


Spanje – Mallorca – Alaro
Tot 3 personen

Sa Vaqueria


Spanje – Mallorca – Sa Vaqueria
Tot 5 personen

Vakantiehuis of villa op Mallorca huren

Een vakantiehuis of villa op Mallorca is de ideale accommodatie voor uw vakantie. Vanuit uw vakantiewoning kunt u heerlijk genieten van het subtropische klimaat op dit oostelijk van Spanje gelegen eiland. Een vakantiehuis biedt u maximale vrijheid en geeft u de mogelijkheid om met het hele gezin of uw vriendengroep het grootste eiland van de Balearen te ontdekken en veel plezier te beleven aan de prachtige stranden en het azuurblauwe water van de Middellandse Zee.

Een vakantiewoning huren op Mallorca biedt u veel vrijheid

Het huren van een vakantiewoning of villa op Mallorca is voor iedereen een perfecte oplossing. Of u nu helemaal tot rust wil komen in uw privé vakantieverblijf of dat u van plan bent om er veel op uit te gaan. Want er valt veel te zien op Mallorca. Geniet van de prachtige landschappen, de vele bijzondere vogels of van een ontspannen wandeltocht. Vooral de amandelbloesem biedt een zeer aantrekkelijk schouwspel. Mallorca is een populaire bestemming voor fietsvakanties. Een vakantiehuis is dan een uitkomst, want het biedt voldoende ruimte om uw fietsen te stallen.

Een villa op Mallorca is de perfecte uitvalsbasis voor uw activiteiten

Met uw villa als vaste verblijfsplek, kunt u op uw gemak en wanneer het u uitkomt het Spaanse eiland verkennen. Een trip naar de hoofdstad Palma de Mallorca met zijn schitterende kathedraal, verschillende musea en oude binnenstad met allerlei leuke winkeltjes is meer dan de moeite waard. Elke plaats op Mallorca heeft zijn eigen charme. Wie een vakantiehuis in het noorden nabij de plaatsen Pollenca, Alcudia of Can Picafort wil huren, heeft niet alleen prachtige stranden in de buurt maar kan ook genieten van de ruïnes uit de Romeinse periode.

Een vakantiehuis op elk deel van Mallorca te huren

Aan de zuidwestkant van Mallorca is een gezellige strandvilla te huren bij de stad Santa Ponca, maar ook in de buurt van de populaire badplaats Portals Nous en het iets meer landinwaarts gelegen Palma Nova kunt u een prachtige villa of vakantiewoning huren. De stad Mallorca Llubi is een goed vertrekpunt voor wandelaars, aan de oogverblindende stranden van Playa de Muro kunt u het water uit de bergen bewonderen. Waar u ook een vakantiehuis of villa op Mallorca huurt, u kunt alle bezienswaardigheden en aantrekkelijke landschappen eenvoudig en snel bezoeken en bekijken.

Tips van Liv voor Mallorca

1. Huur een auto op Mallorca! Veel vakantiehuizen en villa’s bevinden zich rondom het toeristische El Arenal, maar het eiland is nog veel uitgebreider en mooier dan alleen dat gebied. Ga bijvoorbeeld met de auto naar Cap Formentor waar je kennis maakt met een hele ruige kant van Mallorca.
2. Trek in echte Spaanse tapas? Ga dan niet in een van de toeristische restaurants midden in El Arenal zitten, maar zoek het juist wat verder weg uit de toeristische gebieden. Grote kans dat wanneer je de auto pakt en een stuk gaat rijden, je onderweg meerdere kleinere restaurants ziet waar je heerlijke lokale gerechten kunt proeven.
3. In de avond kan het aardig afkoelen op Mallorca, ook in de zomer. Het is en blijft een eiland! Neem daarom voor de zekerheid een warm vest of een winddicht jasje mee tegen de kou.
4. De echte schoonheid van Mallorca bekijk je in het bergdorpje Valdemossa. Je kunt hier uren slenteren door de nauwe steegjes met schilderachtige huizen en grote bloemenperken. Tip: leer alvast een paar woordjes Spaans zodat de locals zien dat je moeite hebt gedaan om je te verdiepen in het eiland.