Vakantie Griekenland
met vlucht en auto

Complete vakantie Griekenland

Land van wit en blauw, waar de zon hoog aan de hemel staat en waar stranden en natuur de blikvangers voor het toerisme zijn. Griekenland heeft veel heerlijke vakantieplekken. Waar ga jij graag heen? Wij hebben hier alvast een paar geliefde bestemmingen voor je weergegeven.

Partners van Rentvilla.nl

Eliza Was Here

Griekenland

5/5

by June

Griekenland

5/5

Populaire bestemmingen Griekenland

Vakantie Griekenland inclusief vlucht en auto

Een vakantie naar Griekenland met een huurauto en vlucht is een populaire manier om het land te verkennen en te genieten van de mooie kusten, historische bezienswaardigheden en heerlijke Griekse keuken. Griekenland heeft veel te bieden, van de Aegeïsche Zee tot de Ionische Zee, en van het vasteland tot de eilanden. Met een huurauto kunt u zelf de touwtjes in handen nemen en het land op uw eigen tempo verkennen.

Er zijn verschillende manieren om een vakantie naar Griekenland met een huurauto en vlucht te boeken. U kunt uw vlucht en huurauto apart boeken bij verschillende aanbieders, of u kunt via een reisbureau een pakketreis boeken. Het is aan te raden om vroeg te boeken om de beste prijzen en beschikbaarheid te garanderen. Bovendien kunt u zo nog tijd hebben om eventuele veranderingen aan te brengen in uw reisplanning.

Voordat u op reis gaat, is het belangrijk om enkele zaken goed voor te bereiden. Zorg ervoor dat u alle nodige verzekeringen afsluit en lees de verhuurvoorwaarden grondig door. Controleer ook of uw rijbewijs geldig is in Griekenland en of er eventuele beperkingen zijn voor het huren van een auto. Verder is het aan te raden om een goede reisgids en kaart bij de hand te hebben, zodat u zonder problemen uw weg kunt vinden in het land.

Eenmaal aangekomen in Griekenland, kunt u de huurauto ophalen op de luchthaven of in de stad naar keuze. Het is belangrijk om de auto grondig te inspecteren voordat u vertrekt en eventuele beschadigingen of krassen te melden bij de verhuurder. Zorg ervoor dat u bekend bent met de verkeersregels en gewoontes in Griekenland, zoals de verplichte gebruik van richtingaanwijzers en het dragen van veiligheidsgordels.

Een van de grootste voordelen van een vakantie naar Griekenland met een huurauto is de vrijheid die u heeft om het land te verkennen. U kunt vanaf uw verblijfplaats naar de meest mooie en authentieke plekken rijden, of het nu op het vasteland of op een eiland is. Bezoek bijvoorbeeld de historische steden zoals Athene, Delfos en Olympia, of bekijk de prachtige stranden van Mykonos, Santorini en Crete. Geniet van de lokale keuken en proef de heerlijke Griekse gerechten, zoals moussaka, tzatziki en octopus. Ook kunt u verschillende wijnregio’s bezoeken en proeven van de lokale wijnen.

Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, biedt Griekenland tal van buitensportmogelijkheden, zoals wandelen, klimmen, duiken en snorkelen. Bezoek de beroemde Kalymnos, bekend om haar rotsachtige kust en haar populaire klimspots. Of ga snorkelen in de kristalheldere wateren van de eilanden en ontdek de diverse onderwaterwereld.

Griekenland is ook rijk aan culturele bezienswaardigheden en historische monumenten. Bezoek bijvoorbeeld de Acropolis in Athene, de tempel van Zeus in Olympia en de tempel van Apollo in Delphi. Hier kunt u de rijke historie en cultuur van het land ontdekken en een indruk krijgen van het dagelijks leven in het antieke Griekenland.

Een vakantie naar Griekenland met een huurauto en vlucht is een geweldige manier om het land te verkennen en te genieten van alles wat het te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of cultuur, Griekenland is een geweldige bestemming voor een onvergetelijke vakantie. Veel plezier in Griekenland!

Waarom een vakantie inclusief vlucht en auto?

Ten eerste is het natuurlijk al heel fijn dat wanneer je je vakantie boekt dat je dan ook meteen je vlucht en auto daarin meeneemt. Alles via een website en aanbieder in plaats van meerdere partijen langsgaan voor het regelen van een retourticket en een huurauto op locatie.
Het is gemak en service vanaf onze kant dat je dus je verblijf, je vlucht en auto via Rentvilla kunt boeken.

Ten tweede is het erg aangenaam wanneer je na je vlucht uit het vliegtuig stapt en dat er nabij het vliegveld, vaak op het vliegveld, een auto klaar staat waarmee je met al je bagage direct naar je accommodatie kan rijden.

Ten derde, vanuit je vakantie verblijf bezoek je alle mooie items uit de omgeving doormiddel van je bijgeleverde voertuig, zowel dichtbij als ver weg. Het gemak ligt aan je voeten!

En als laatste, wanneer je vakantie er weer opzit en je moet weer richting het vliegveld kan je met je eigen auto naar het vliegveld. Niet afhankelijk van een tourbus of openbaarvervoer.

Vakantie Griekenland met huurauto en vlucht

Een vakantie naar het heerlijke Griekenland is als geheel pas compleet wanneer je ook direct je vlucht en huurauto bij het huisje kan boeken.

De mooiste reizen naar Griekenland zijn natuurlijk compleet wanneer je vanuit huis of vanaf kantoor kan boeken, inclusief vliegreis en huurauto.
Dit aanbod vakantiehuizen van Griekenland zijn compleet, dus met vlucht en auto, te huur via Rentvilla.nl. Of je nu kiest voor een verblijf op één van de aangename Griekse eilanden of liever kiest voor een rustig vakantieplekje op het vaste Griekse land, Griekenland heeft echt prachtige vakanties te bieden, inclusief vlucht en auto.

Er zijn genoeg mogelijkheden tot het huren van een auto, scooter of fiets in Griekenland.
Het huren van een auto op je vakantiebestemming is natuurlijk het gemak van de luxe, zeker erg gemakkelijk wanneer je als gezin met kleine kinderen naar een van de Griekse eilanden komt. Uitmuntend is het wanneer je auto inbegrepen is bij de vakantie.

Met een vakantie inclusief vlucht en een (huur)auto is dit niet alleen maar het gemak wat het met zich meebrengt maar je kunt ook veel meer zien van Griekenland of een van de eilanden. Leuk voor uitstapjes naar de andere kant van het eiland of achter die berg.

Bepaalde vakantiehuizen in Griekenland zijn voorzien van een bijgeleverde auto (en vlucht), bij de desbetreffende vakantie villa’s staat dit aangegeven.

Voor een zorgeloze vakantie in Griekenland kun je het beste het motto siga, siga (oftewel langzaam, langzaam) eigen maken. Dan is het ritueel van de siësta iets om serieus te nemen, zeker in de heetste maanden, als het lichaam er duidelijk om vraagt. Het is tenslotte jouw vakantie! Ook vooraf aan je verdiende vakantie is rust toch welkom?

Maak daarom gebruik van dit samengestelde aanbod en dat voor één prijs.

Waar moet je op letten met een auto in Griekenland?

Normaal zijn de Grieken chaotisch op de weg, houd hier dus goed rekening mee. Ook houden zij zich vaak niet aan de regels, doe dit niet na want de boetes liggen hier redelijk hoog op overtredingen.
Verkeersborden zijn niet altijd even duidelijk zichtbaar of goed zichtbaar geplaatst. Met kruispunten neem je tijd en pas je snelheid aan.