Vakantiehuizen op Kos

Het Griekse eiland Kos is een echte aanrader. Prachtige natuur, mooie zandstranden, vele zomerse zonuren en een heerlijke cultuur zijn de eigenschappen voor dit vakantie eiland. Fietsen op dit eiland is goed mogelijk vanwege zijn redelijke vlakheid. Toch is er een behoorlijke berg op het eiland te vinden, de bergketen van Dikeos. Een gebergte met veel bebossing zorgt voor een momentje dat je vergeet dat je op Kos op vakantie bent wanneer je hierdoor heen rijd.

Lisl’s GardenKos – Mastichari
6 personen

Villa ParadeisiKos – Psalidi
8 personen

Olive Branch VillaKos – Zipari
10 personen

Vakantiehuis of villa huren op Kos

Kos stad is de plek van het eiland voor diegene die houden van uitgaan en stappen tot in de late uurtjes. Het bruist hier van de gezellige kroegen en dancings.
Het gehele eiland is een groot cultureel gebied met gezellige plaatsjes en mooie bezienswaardigheden. Hierdoor is Kos een fantastisch vakantiebestemming voor jong en oud!

Veelzijdig en populair Kos

Kos is een van de meest populaire Griekse eilanden waar jaarlijks vele toeristen hun vakantie doorbrengen. En dat is niet voor niets! Kos is zeer veelzijdig en heeft veel te bieden. Zo heeft het een zeer mooie natuur, waar u heerlijk kunt wandelen, hardlopen en niet te vergeten fietsen. Kos wordt ook wel het fietseiland genoemd! Verder heeft Kos een zeer rijke cultuurhistorie met vele bouwwerken en monumenten waar u uw ogen zult uitkijken. Maar ook bezit Kos over prachtige stranden waar u heerlijk tot rust kunt komen. Met de helderblauwe zee en gezellige strandtentjes is het op en top genieten.
Er is op Kos eigenlijk voor iedereen wel wat te beleven, dus voor een gezinsvakantie of een trip met vrienden is Kos uitermate geschikt. Helemaal wanneer u ook nog de vrijheid en rust kunt ervaren in een mooi vakantiehuis of villa, welke u kunt huren op Kos. Twijfel daarom geen moment en kies voor een vakantie op Kos in een mooi vakantiehuis of villa. Wilt u meer weten? Dan kunt u verder kijken in het aanbod.

Huren van een vakantiehuis

Een vakantie op Kos is gegarandeerd een succes. Zeer zeker wanneer u graag in een vakantiewoning of villa in Griekenland wilt verblijven en wilt genieten van alle rust en ruimte om u heen. Voor de perfecte vakantiewoning bent u hier op de juiste plek.

Een ruim aanbod aan diverse vakantiehuizen verspreid over heel Kos, wat wenst u nog meer? De vakantiehuizen zijn voorzien van de nodige comfort en faciliteiten zodat u zorgeloos kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Daarnaast kunt u aan de hand van uw wensen en eisen de perfecte vakantiewoning of villa uitzoeken en boeken. Komt u bijvoorbeeld met een groter gezelschap en wilt u voldoende slaapplaatsen en ruimte? Dat is geen enkel probleem. Er zijn diverse vakantiehuizen van verschillende groottes waardoor u altijd hetgeen vindt wat u nodig heeft. Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw vakantie op Kos, in het samenzijn van uw gezin of vrienden.

Kos tips van Liv

1Fotografeer in de morgen
In het morgenlicht kan je de mooiste plaatjes schieten. Ontdek hoe Kos tot leven komt en ervaar mede door het vroege zonlicht de kleuren van het eiland. Sta een keertje vroeg op het is zeker de moeite waard.
2. Bezoek het thermaalbad Embros Thermé. Entree is gratis en eenmaal gewend aan de vieze zwavelgeur en het warme water (+40 graden) wil je er niet meer uit en werkt het zeer ontspannend.
3. Mocht je een uitgaansavondwillen dan kan dat zeker op Kos. Ga naar Kos-stad voor een bezoek aan een restaurant, bar of discoheek (bezoek Bar street). Kos-stad kent een echt nachtleven tot in, als je dat wilt, vroege uurtjes.
4Fietsen op Kos. Stap vertrouwdt op de fiets en verken Kos. Het eiland is redelijk vlak (noordoosten) waardoor fietsen gemakkelijk gaat. Ik vind de combinatie van rust en actief heerlijk in mijn vakantie op Kos. Voor de huur van een fiets zijn er meerdere plekken te vinden voor het verkrijgen van een fiets.