Luxe villa Griekenland
met Jacuzzi en zwembad

Luxe vakantie Griekenland

Land van wit en blauw, waar de zon hoog aan de hemel staat en waar stranden en natuur de blikvangers voor het toerisme zijn. Dit is Griekenland en dit heerlijke vakantieland heeft heel wat luxe te bieden als het gaat om villa’s en vakantiehuizen.

Partners van Rentvilla.nl

Eliza Was Here

Griekenland

5/5

by June

Griekenland

5/5

Populaire bestemmingen Griekenland

Luxe vakantiehuis Griekenland

Terwijl ik mijn whatsappjes nog eens lees met berichten over de kou in Nederland denk ik nu alweer aan de heerlijke frisse duik die ik straks ga maken in het zwembad dat bij mijn vakantiehuis Griekenland hoort. Zo af en toe vind ik het heerlijk om mezelf eens goed te verwennen met een luxe villa in Griekenland en dat het liefst ook nog eens eentje met een jacuzzi. Ik heb dan ook een aantal plekken waar ik al jaren het liefste kom om even compleet te ontspannen en weg te zijn uit de drukte in Nederland in de koudere periodes. En hoe kan dat beter dan met een luxe vakantiehuis op een van de prachtige Griekse eilanden? Ik voel me er zo thuis dat ik er het liefst ieder koud seizoen naar toe wil. Even heerlijk bijkomen van alle dagelijkse sleur en zo mijn energielevel weer opladen om er weer helemaal tegenaan te kunnen wanneer ik terugkom. Ik zeg dit niet vaak maar: dit zouden absoluut meer mensen moeten doen!

Villa op Santorini

Santorini is bijvoorbeeld een van mijn favoriete plekken om een mooie vakantiehuis te huren. Het bijzondere aan Santorini is dat het eiland een aantal afgelegen plekken kent waar je prachtige villa’s met zwembad kunt vinden. Santorini staat bekend om de vele witte huisjes met mooie blauwe daken en om de grote hoogteverschillen. Stel je dus eens voor: een prachtige luxe villa met zwembad ergens op hoogte met een magisch uitzicht over andere witte huisjes met blauwe daken, een mooie kustlijn en een fraaie zonsondergang. Tel daar nog een lekker hapje en drankje en goed gezelschap bij op en je droomvakantie is compleet. Ideaal toch wanneer je aan de kou van de herfst of de winter in Nederland wilt ontsnappen?

Vakantiehuis op Kreta met jacuzzi

Kreta is een eiland met veel gezichten: in de zomer vind je er op sommige plekken veel jongeren die er een goed feestje komen vieren. In het naseizoen vind je er echter rust en kun je er optimaal ontspannen in een van de vele luxe vakantiewoningen op Kreta met zwembad.
Juist omdat Kreta zo bekend is als Grieks eiland en als vakantiebestemming over de hele wereld vind je er honderden mooie plekjes die in de herfst, winter en lente voordelig zijn om te boeken. Laten dat nou net de periodes zijn dat ik tijd heb om het koude Nederland te ontsnappen!
Op Kreta kies ik altijd voor een luxe woning vlakbij het strand en de zee zodat ik binnen no time met mijn tenen in het azuurblauwe zeewater kan staan en kan genieten van het fantastische uitzicht over het water. Dát is voor mij pas echt vakantie!

 

Vakantiewoning op Zakynthos

Griekenland heeft ontzettend veel te bieden: ieder eiland is weer anders en toch zijn ze allemaal typisch Grieks. Het eiland Zakynthos is bijvoorbeeld weer heel anders dan Kreta of Santorini. Ook op Zakynthos wemelt het van de sprookjesachtige plekken die je nergens anders vindt. Onontdekte baaien, historische dorpjes en bijzondere roadtrips: het kan allemaal op Zakynthos. Wanneer ik een villa op Zakynthos huur maakt het me eigenlijk niet uit waar ik zit. Het is er letterlijk overal mooi! Vanuit mijn vakantiewoning bezoek ik echter wel altijd een aantal vaste hotspots. Het bekende Navagio Beach mis ik bijvoorbeeld nooit! Het is een van de meest inspiratievolle plekken van Griekenland, ook al kan het er erg druk zijn. Zorg ervoor dat je of heel vroeg gaat of heel laat zodat je een beetje alleen kunt genieten van deze magische plek.

Villa op Syros

Een van de onbekendere parels van Griekenland is het kleinere Syros, gelegen in de Cycladen in de Egeïsche zee. Dit bijzondere eiland is in het naseizoen ontzettend rustig en daarom een van mijn favoriete Griekse geheimen. Mijn vakantiewoning Griekenland boek ik altijd ergens aan de kust, zoals in het westen in Galissas. Deze mooie badplaats heeft alles wat ik nodig heb om te ontspannen: een mooie baai met helderblauw water, prachtige kliffen, een gezellige dorpskern en een kleurrijke zonsondergang in de avond. In het naseizoen is het er erg rustig en zullen niet alle restaurants open zijn, maar ben je des te welkom bij de plekken die wel eten serveren of verkopen. En mocht je toch toe zijn aan wat drukte dan ben je binnen no time in Hermoupolis, de bruisende kern van het eiland. Een absolute must-go wanneer je op zoek bent naar een onvergetelijke plek in Europa!