Cocktails drinken op Santorini

Het Griekse eiland is niet alleen een van de meest romantische eilanden van het hele land, het biedt ook nog eens diverse mogelijkheden voor verschillende soorten vakantiegangers. Gek op strand? Santorini kent een aantal magische stranden en baaien waar je uren kunt vertoeven. Liever een actieve vakantie? Ook dat is mogelijk op Santorini. Een avondje stappen? Daar is het eiland tevens de perfecte bestemming voor. Er zijn een aantal barretjes te vinden waar je de meest smaakvolle cocktails kunt vinden. Lees hieronder welke dat zijn.

Casablanca Soul in Fira

In Fira vind je de gezellige bar Casablanca Soul. Zoals de naam het misschien al verraadt kun je hier naast cocktails terecht voor de meest uiteenlopende muziek. Casablanca Soul heeft een paar talentvolle barmannen in dienst die binnen een paar tellen de lekkerste cocktails voor je klaar hebben. Het leuke is dat je hier niet alleen toeristen tegenkomt maar ook locals die zin hebben in een goede cocktail. Probeer een van de champagne cocktails of ga voor een lekkere Mojito Passion.

Beach bar Jojo in Perivolos

In Perivolos staat de hippe beach bar Jojo op het brede witte zandstrand waar het de hele dag heerlijk toeven is. De bar staat bekend om de vele feestjes en leuke events met muziek. Wanneer je er een dagje strand op hebt zitten is Jojo de perfecte plek voor een verfrissende cocktail. Geniet met een lekkere Daiquiri van het prachtige uitzicht op zee of doe een dansje op de lekkere beats van de dj.

Kira Thira Jazz Bar in Fira

In Fira vind je de oudste bar van het eiland: Kira Thira Jazz Bar. Het grappige van deze bar is dat het twee ingangen heeft: een ingang voor de locals en een ingang voor de toeristen. Natuurlijk is iedereen welkom om er te genieten van een lekker drankje zoals een frisse cocktail. De bar is het hele jaar open en biedt naast cocktails regelmatig live-muziek en concerten. Naast de dj die er vaak aanwezig is kun je er genieten van bandjes op het gebied van jazz, African, klassiek en meer. De Kira Thira Jazz Bar is een must visit wanneer je in Fira bent.

Van zien, doen en dansen krijg je dorst! Na avondje bewegen is ’thuiskomen’ in een villa op Santorini de fijnste manier van overnachten.

Theros Wave Bar in Vlychada

Vlychada is de thuisbasis van de Theros Wave Bar, een sfeervolle bar en restaurant waar je ook nog eens ontzettend goed kunt relaxen. Ontspannen is hét sleutelwoord bij Theros Wave Bar: geniet van een kwalitatieve cocktail in de beach bar, kom een lekker hapje eten in het restaurant of strijk neer op een van ligbedden voor de ultieme ‘chill’ ervaring. Deze plek voelt aan als een waar paradijsje op Santorini.

Yazz in Perissa

Aan het eind van Perissa Beach ligt de bruisende beach bar Yazz. Yazz is in de zomer een populaire plek voor toeristen. Dat is niet zo gek: de cocktails van Yazz zijn misschien wel de lekkerste cocktails van het eiland! De keuze is dan ook reuze: de cocktailkaart kent een aantal standaard cocktails zoals Mojito en Sex on the Beach maar biedt ook diverse spannende combinaties aan.

 

Liefs Liv,

Het meisje van Rentvilla

Deel dit item